Nu utilizati mai mult de doua sau trei culori diferite pentru a va face designul si nu uitati niciodata sa balansati oferindu o comanda cu sens tuturor elementelor care alcatuiesc pagina dvs., astfel incat utilizatorul sa poata urma o cale consistenta.
Amintiti-va ca diferentierea este cea mai buna arma, astfel incat sa nu recurgeti la temele tipice pe care WordPress le poate oferi. Fiti original si, desigur, testati-va design-ul inainte de a-l lansa pe piata. In acest sens va recomandam sa cititi mai multe pe tutoriale web design.
Experienta utilizatorului
Designul dvs. ar trebui sa inceapa de la maxim. Designul receptiv. Utilizatorii navigheaza din ce in ce mai des prin diferite dispozitive mobile, iar continutul nostru trebuie sa fie adaptat fiecaruia dintre ele.
Nu uitati sa includeti o sectiune in care utilizatorii isi pot gasi informatiile de contact pentru a rezolva orice tip de indoiala sau a face sugestii. Printre recomandarile principale facute in infografia care apare la sfarsitul stirilor, trebuie remarcat faptul ca, de exemplu, legaturile externe catre site-ul nostru pe care le includem in continut ar trebui sa poata fi deschise intr-o pagina noua sau care ar trebui sa mentina o gandirea locala, in sensul ca utilizatorul identifica si intelege tot continutul care va aparea pe site-ul dvs. Web.
Continutul
Atingem unul dintre cele mai importante puncte, deoarece continutul este ceea ce atrage cu adevarat utilizatorii. Videoclipurile si imaginile sunt cei mai buni aliati atunci cand vine vorba de cresterea interesului utilizatorilor. Utilizati retelele sociale sau includeti un blog corporativ pentru a difuza mai bine continutul dvs. si nu uitati sa creati un motor de cautare pentru a facilita accesul la anumite continuturi.
Dezvoltare
Trebuie sa retineti ca unul dintre principalele motive pentru care utilizatorii parasesc o pagina web este durata excesiva de incarcare a acestora. Asigurati-va ca site-ul dvs. este rapid, astfel incat sa nu includa elemente care nu contribuie nimic. Acesta este cazul efectelor speciale care se distrag doar pe utilizatori de scopul real: continutul. Desigur, nu renunta niciodata la securitate si nu va pierdeti costurile pentru a face site-ul dvs. un site in care utilizatorii se simt in siguranta.
Ce nu trebuie facut?
Nu utilizati niciodata mai mult de trei anunturi pe pagina sau coplesiti utilizatorul si, bineinteles, incercati sa evitati videoclipurile de redare automate care nu permit utilizatorului sa decida daca doreste sa le asculte sau sa le urmareasca. Nu uitati sa vedeti lista completa cu cele 69 sfaturi care vor face ca designul site-ului dvs. sa fie perfect.
De ce sa creati o pagina web?
In prezent, o firma care nu are o pagina web nu exista. Cand cineva doreste sa angajeze un serviciu de curatenie, de exemplu, il cauta pe internet. Daca stim cum sa cream o pagina web, va fi foarte usor pentru clientii sa ne localizeze.
Odata ce publicul nostru potential este pe pagina noastra de pornire, imaginea care este facuta de noi va fi decisiva pentru a da clic pe butonul pentru solicitare. Daca o persoana vede ceva ce ii place pe web si ii da un sentiment de seriozitate, este foarte probabil ca va vrea sa stie mai mult despre serviciile unei firme si sa stie cat de mult percepe aceasta pentru servicii. Dar daca web site-ul este plictisitor sau nu va da incredere, veti merge imediat sa gasiti o alta companie. Cu o imagine corporatista buna va vom atrage atentia.