Cum poti avea succes online?

Cum poti avea succes online?

0 Shares
0
0
0

Daca detii o afacere online si iti doresti sa cresti numarul vanzarilor dar si sa te pozitionezi pe primele locuri in rezultatele motoarelor de cautare cea mai sigura cale este promovarea si optimizarea siteului.

Inca de la bun inceput trebuie sa stii ca procesul de optimizare site are rezultate bune pe termen lung iar din punctul de vedere al specialistilor, acesta trebuie sa fie permanent.

Chiar daca vei observa rezultatele si in scurt timp de cand incepi campania SEO, pentru a te mentine in top este nevoie de munca de lunga durata.

Durata campaniei SEO este influentata de o serie de factori care o conditioneaza dar in acelasi timp ii asigura succesul. Primul lucru care o influenteaza este concurenta. Daca produsul sau serviciul comercializat este folosit pe o scara mai larga, cu siguranta ca locurile fruntase in motoarele de cautare sunt deja ocupate de siteuri concurente.

Acestea au deja vechime pe piata online si sunt deja optimizate. Firma cu care vei lucra pentru optimizarea site-ului va face atat analiza concurentei dar si te va ajuta sa ajungi la acelasi nivel. In cazul in care campania SEO va fi permanenta, in timp vei reusi sa depasesti concurenta.

Pasul urmator consta in obtinerea de link-uri care in timp te vor ajuta la o pozitionare cat mai buna in motoarele de cautare . Google are un sistem de triere al link-urilor si poate detecta link-urile SPAM sau cele fara valoare. Acestea desi se obtin in timp relativ scurt poate dauna afacerii online.

Astfel pentru a capata link-uri de calitate si implicit trafic pe site este necesara o perioada de timp. Un lucru care mai influenteaza durata campaniei SEO este faptul ca algoritmii motoarelor de cautare se schimba permanent. Datorita acestui motiv campania Seo trebuie facuta permanent. Motoarele de cautare isi schimba algoritmii de clasificare si orice site care isi doreste sa se mentina in topul cautarilor trebuie optimizat.

Tocmai de accea optimizarea siteului devine un proces de lunga durata,complex dar cu rezultate sigure. Asadar succesul nu vine peste noapte nici in mediul online iar datorita numarului mare de siteuri, concurentei acerbe si schimbarilor de algoritmi pentru a putea sa te pozitionezi in top si mai ales sa iti pastrezi pozitia este nevoie de munca continua.

In comparatie cu alte metode de marketing, optimizarea SEO este mai rapida si mult mai scazuta ca preturi. Alte tipuri de promovare precum studiile de piață, ofertele promotionale, spoturile publicitare sau sponsorizare de evenimente implica costuri mult mai mari si au rezultate intr-un timp mai indelungat.

Asadar promovare si optimizarea site-ului atat On page cat si Off page este cea mai buna solutie pentru a avea succes pe internet si de a-ti mari veniturile. Echipa de specialistii de la danbradu.com te pot ajuta si sustine permanent in eforturile pe care le faci de a atrage vizitatorii pe siteul tau si de a domina concurenta.

Strategiile si campaniile de marketing online derulate de ei, serviciile de webdesign, optimizare Seo toate sunt concepute special pentru fiecare client in parte, adaptate nevoilor lui si reprezinta o cale sigura de a reusi si de a-ti dezvolta afacerea .

0 Shares
You May Also Like