penalizarea site-ului de catre Google

Cum puteti evita penalizarea site-ului de catre Google?

0 Shares
0
0
0

Unul dintre lucrurile cel mai putin dorite de catre detinatorii de site-uri este penalizarea acestora de catre motorul de cautare Google. In cazul in care ati apelat la specialisti care se vor ocupa de optimizarea SEO acest lucru nu va mai poate speria .

Evolutia site-ului va fi rapida iar el va creste constant in preferintele motoarelor de cautare. Dar daca sunteti hotarat sa va ocupati singur de optimizare si detineti cunostintele necesare atunci unul dintre lucrurile pe care trebuie sa le aveti in vedere este evitarea penalizarii site-ului dumneavoastra de catre Google.

Prima regula de care trebuie sa tineti cont este densitatea cuvintelor cheie folosite in text. In general numarul cuvintelor cheie trebuie sa se situeze in jurul densitatii de 2-7% din continutul total al paginii web. Multi incepatori folosesc cuvinte cheie intr-un numar foarte mare iar acest lucru nu numai ca scade calitatea continutului dar este sesizat si de catre Google. Puteti ajunge la situatia neplacuta de a va trezi ca site-ul scade in vizibilitate iar in timp se poate ajunge si la banarea lui. Asadar folosirea excesiva a cuvintelor cheie nu va poate aduce nimic bun pe termen lung.

O alta greseala care va poate atrage penalizari din partea motorului de cautare este utilizarea unui continut copiat sau plagiatul. Singura metoda de a obtine o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare este folosirea unui continut unic si original. Cu cat veti furniza mai des continut unic si de calitate cu atat sansele de vizibilitate cresc. In schimb in momentul in care veti folosi un continut copiat exista riscuri mari sa atrageti penalizari.

Un alt tip de tehnica ce poate atrage penalizari este cea a textului ascuns. Mai exact webmasterii pot include un continut mai mare al cuvintelor cheie in codul HTML. Desi acest lucru nu poate fi detectat de cititori, motoarele de cautare il pot detecta si pe termen lung poate fi daunator site-ului dumneavoastra.

Link Spams este de asemenea o metoda care va poate crea probleme. In goana dupa vizitatori multi webmasteri folosesc acesta tehnica. Intr-adevar backlink-urile sunt o metoda de promovare care va poate aduce un trafic intens pe site dar in momentul in care spre site-ul dumneavoastra apar sute sau mii de linkuri intr-un interval de cateva zile, motoarele de cautare incep sa analizeze metoda prin care au fost obtinute. Evitati asadar acest tip de inselatorie sau incercati sa nu exagerati cu numarul de backlinkuri catre site.

Jump pages este o alta tehnica ce va poate dauna siteului. Aceasta presupune crearea unor pagini bogate in continut cheie iar in momentul in care utilizatorii le acceseaza acestia sunt redirectionati catre o alta pagina. Pagina respectiva este irelevanta pentru cititorii dar creata cu scopul de a pacali motoarele de cautare si de a obtine o cota mai mare.

Metode de pacalire a motoarelor de cautare sunt multe si desi va pot aduce beneficii pe termen scurt,pe o perioada mai indelungata prezinta riscuri considerabile. Cea mai buna metoda de a creste in topul motoarelor de cautare este optimizarea SEO, facuta in mod constant de o echipa de specialisti in domeniu precum DanBradu.com

DanBradu.com va poate oferi cele mai bune solutii in ceea ce priveste siteul dumneavoastra atat din punct de vedere al optimizarii, al promovarii dar si al preturilor.

Puteti beneficia de consultanta SEO si va puteti decide care este cea mai potrivita abordare pentru a cunoaste succesul pe internet.

0 Shares
You May Also Like