optimizare seo si consultanta

Cum functioneaza optimizarea seo?

0 Shares
0
0
0

Pentru a vedea cum functioneaza optimizarea seo, trebuie sa cunoastem intai ce inseamna optimizare seo.

Ce este optimizarea seo?

Intr-o forma de prezentare foarte simpla, optimizarea seo, sau mai pe scurt SEO, presupune sa-ti faci siteul sau paginile unui site vizibile si relevante atat pentru motoarele de cautare, cat si pentru utilizatorii motoarelor de cautare. Cum se poate realiza acest lucru?

Bazele unei bune optimizari in motoarele de cautare

O campanie de optimizare seo de succes trebuie sa contina cateva component esentiale:

Continutul

Continutul este cel care conduce ierarhiile motoarelor de cautare, continutul este cel care aduce vizitatorii pe site, si tot el este cel care, daca este “stropit” asa cum trebuie cu cuvinte-cheie, va alimenta motoarele de cautare. Continutul reprezinta, fara doar si poate, cheia optimizarii seo.

Designul simplu al siteului

Siteurile care au success in rezultatele motoarelor de cautare au in comun urmatorul lucru: toate sunt proiectate simplu, cu o grafica minimala, animatii care se incarca usor si alte astfel de “podoabe” si, nu in ultimul rand, sunt usor de navigat. Designurile simple si curate sunt ceea ce cauta utilizatorii motoarelor de cautare, si asta deoarece ofera posibilitatea acestora de a obtine ceea ce cauta, adica, mai pe scurt, continutul.

Meta tagurile bine scrise

Meta tagurile, cuvintele-cheie, descrierea si titlul sunt importante, insa, nu doar acestea iti vor scoate in evidenta siteul. Meta tagurile sunt doar o particica din strategia generala de succes. Acestea trebuie sa fie scrise cu propozitii in care sa apara cuvinte-cheie convingatoare, cu greutate care sa-l determine pe utilizator sa dea click pe rezultatele din pagina de rezultate.

Optimizarea seo nu este fizica cuantica

Desigur, puteti sa va complicati si sa va tehnicizati folosind optimizarea seo, la fel cum se poate intampla in oricare alt domeniu. Cu toate acestea, optimizarea in motoarele de cautare este, in esenta, simpla si curata. Nu trebuie sa ne facem griji prea mari in ceea ce priveste chestiunile tehnice atunci cand suntem la inceput. Trebuie sa incepem lent, sa ne documentam, sa invatam, sa ne documentam iar. Nu trebuie sa ne fie frica sa ne punem intrebari. Mai mult de atat, trebuie sa avem rabdare cu noi insine. A invata sa faci optimizare seo necesita timp la fel ca toate lucrurile pe care le facem in fiecare zi.

Optimizarea seo de tip “Black Hat” este, de obicei, definita ca totalitatea tehnicilor folosite pentru a obtine locuri inalte in motoarele de cautare intr-o maniera mai putin etica. Aceste tehnici folosite in optimizarea seo de tip “Black Hat” includ, de obicei, una sau mai multe dintre urmatoarele caracteristici: incalca regulamentele si regulile motoarelor de cautare, creeaza utilizatorului o experienta proasta directa din cauza tehnicilor de optimizare seo utilizate pe siteul web si prezinta continutul intr-un mod lipsit de etica, intr-un mod vizual sau non-vizual diferit pentru motoarele de cautare si pentru utilizatorii acestora.

Lipsit de etica si de transparenta sau pur si simplu iesind din tipare, acest tip de optimizare seo este cat se poate de tentant. La urma urmei, aceste trucuri chiar functioneaza, chiar daca numai pe termen scurt. Cu toate acestea, “Black Hat” seo iti poate obtine interzicerea siteului daca este descoperit. Asa ca nu merita riscul.

Pentru optimizare seo si consultanta la preturi avantajoase accesati http://smartseopack.com/optimizare-seo/

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like