Review telefon Asus Zenfone 2 Laser

Share Button

In zilele noastre telefoanele mobile sunt o necesitate, asa ca fiecare dintre noi ne dorim sa avem parte de un dispozitiv cat mai performant, si daca se poate cat mai ieftin.

Aceasta este motivul pentru care foarte multe persoane care intentioneaza sa isi schimbe telefonul isi indreapta atentia spre dispozitivele celor de la Asus. In cele ce urmeaza in acest articol veti putea urmari un review telefon Asus Zenfone 2 Laser, unul dintre telefoanele cu raport calitate – pret excelent din segmentul sau de piata.

Descriere:

Asus Zenfone 2 Laser ZE550KL este un smartphone Dual SIM care are ecranul de 5.5 inch. Trebuie mentionat despre dispozitiv ca este echipat cu ecran IPS si incadrat in categoria telefoanelor ieftine, avand pretul cuprins intre 700-1000 Lei. Acest smartphone ruleaza cu sistemul de operare Android instalat, in versiunea v5.0 (Lollipop).

Deasemenea mentionam faptul ca dispozitivul este dotat cu un procesor Quad-Core Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 care are integrate 4 nuclee tactate la viteza de 1200 MHZ.

Memorie

Pentru o cat mai buna rulare a sistemului de operare dar si a aplicatiilor telefonul Asus Zenfone 2 Laser ZE550KL dispune de 2 GB memorie RAM, care desi nu pare impresionanta, este suficienta pentru rularea in bune conditii a sistemului de operare Android si aplicatiilor. Pentru persoanele care folosesc in scopuri simple telefonul, cei 2 GB memorie RAM sunt mai mult decat suficienti.

Spatiul intern de stocare a telefonului este de 16 GB, ceea ce inseamna suficient de mult spatiu pentru actualizari de sistem si aplicatii, iar utilizatorii care au nevoie de mai mult spatiu de stocare, pot opta pentru utilizarea unui card de memorie.

Ecran

Ecranul cu diagonala de 5.5 inch al telefonului care este echipat cu touchscreen, are rezolutia de 720 x 1280 si este realizat in conformitate cu tehnologia IPS. Datorita acestei tehnologii IPS, telefonul Asus Zenfone 2 Laser ZE550KL dispune de un unghi larg de vizualizare, si va ofera culori vii si vizibilitate buna chiar si in lumina puternica a soarelui.

Ecranul insa este o componenta sensibila la fel ca in cazul oricarui alt smartphone, asa ca trebuie protejat cu o folie de sticla pentru ca in urma primului impact sa nu fie necesara o inlocuire display Asus. Deasemenea, ideal ar fi ca telefonul sa fie pastrat intr-o husa smartphone compatibila.

Baterie

Bateria telefonului este de tip Lithium Polymer si are o capacitate de 3000 mAh.

Telefonul Asus Zenfone 2 Laser ZE550KL poate avea pretul diferit in functie de magazin, si in functie de promotiile fiecarui. Verificand promotiile, veti avea sansa de a alege un asemenea telefon la un pret foarte atractiv.

Asadar, aceasta este o scurta prezentare a telefonului Asus ZenFone2 Laser ZE550KL, care poate fi achizitionat din diferite magazine online sau de la magazinele operatorilor de telefonie mobila.

Dupa cum se poate vedea, telefonul dispune de specificatii tehnice decente, ceea ce inseamna ca poate fi folosit fara probleme de catre persoanele care folosesc telefonul mobil in cele mai simple scopuri, pentru a vorbi, pentru a primi si pentru a trimite mesaje scrise sau pentru a fi online.

Be Sociable, Share!