Accesorii de protectie pentru smartphone

Share Button

Cu totii detinem un smartphone, unele persoane detin chiar doua – trei asemenea dispozitive, iar acest lucru este cat se poate de firesc daca tinem cont de faptul ca suntem oarecum dependenti de aceste dispozitive.

In prezent, putem instala o multime de aplicatii utile pe telefoanele mobile, asa ca din acest motiv am ajuns sa plecam chiar si pana la magazinul de la coltul blocului cu telefonul in buzunar.

Ce ne-am face insa in cazul in care in urma unei cazaturi, telefonul s-ar defecta si ar fi nevoie sa il ducem in service pentru o eventuala reparatie? Aceasta situatie ar fi una cat se poate de neplacuta, asa ca in continuare vom vedea care sunt acele accesorii telefoane care ii pot oferi dispozitivului cea mai buna protectie.

Folia de protectie pentru ecran, construita din sticla, poate sa ii ofere ecranului cea mai buna protectie, astfel in cazul in care utilizatorul isi scapa telefonul pe jos intr-o clipa de neatentie, in cel mai rau caz se va sparge folia.

Acest lucru inseamna ca daca se sparge folia, aceasta poate fi inlocuita in doar cateva minute cu o folie identica, iar telefonul nu are de suferit. In schimb, in cazul in care dispozitivul nu este echipat cu un astfel de accesoriu util, in urma primului impact se poate sparge display-ul acestuia, iar astfel va fi necesara o vizita cu telefonul in service pentru inlocuirea display-ului.

In functie de marca si modelul telefonului, inlocuirea display-ului va putea fi mai putin costisitoare, sau va putea fi foarte scumpa. De exemplu, un iPhone X cu siguranta daca ajunge in service pentru inlocuirea display-ului, atat pretul piesei cat si manopera vor fi foarte scumpe.

In schimb, un display pentru un model al unui telefon ieftin de pe piata nu va fi foarte scump, dar totusi, utilizatorii ar fi indicat sa aleaga si pentru un asemenea telefon o folie de protectie din sticla pentru ecran.

Exista situatii in care cei care isi cumpara un smartphone, au ghinionul de a nu gasi la magaziul operatorului de telefonie mobila o asemenea folie, asa ca pot alege sa cumpere o folie din nailon pentru a-si proteja ecranul.

Partea buna este aceea ca o asemenea folie nu permite ca praful sa se depuna pe display, protejeaza display-ul deasemenea impotriva murdariei, dar partea proasta este ca o asemenea folie nu ofera protectie in caz de impact.

Ei bine, un alt accesoriu util pentru un smartphone, este fara doar si poate husa. Fiecare utilizator trebuie sa isi aleaga o husa smartphone in cazul in care intentioneaza sa se bucure cat mai mult timp de dispozitiv. Husa nu permite sa se depuna praful pe telefon, il protejeaza impotriva zgarieturilor, impotriva murdariei si chiar si impotriva socurilor mecanice.

Mai mult decat atat, husa ii poate oferi un plus de eleganta telefonului, daca este aleasa cu inspiratie de catre utilizator.

Asadar, in mare parte cam acestea sunt accesoriile care ii pot oferi telefonului protectie, si care pot prelungi durata de viata a acestuia.

Be Sociable, Share!