Avantajele aduse de modelele noi de Samsung

Share Button

Samsung ne-a dat deja un gust al arhitecturii software a S8 cu actualizarea sistemului de operare Android pentru Galaxy Nuga S7 si S7 Edge. Dar coreenii au mers chiar mai departe pentru seria 8.

Nu exista nicio diferenta in proiectarea generala a sistemului de operare, de la aplicatii la comportamentul acestuia. Acum puteti utiliza un nou lansator de aplicatii si o serie de functii noi – inclusiv Bixby si DeX pentru a numi cateva.

Android 8.0 Oreo, noua actualizare

Galaxy S8 si S8 Plus teren cu versiunea a 7-a de Android, dar succesorul sau este deja in sertare. Android 8.0 Oreo va aduce unele imbunatatiri si alte caracteristici noi, inclusiv un feed de notificare si Google Autofill, precum si o crestere semnificativa a timpului. Pe partea pura a Samsung, noua versiune va aduce dispozitivelor coreene cateva caracteristici exclusive, cum ar fi Edge Lightning. Experienta generala nu trebuie sa distraga atentia celor obisnuiti, schimbarile sunt destul de discrete.

DeX, Galaxy S8 pe ecranul mare

DeX este un sistem de conectare pentru Galaxy S8. La fel de mic ca un incarcator fara fir, va va permite sa conectati telefonul la un ecran, tastatura sau mouse pentru a utiliza aceste dispozitive direct cu telefonul. Interfata S8 este apoi reorganizata armonios pentru o afisare optima pe un ecran mare. Aplicatiile Samsung, de asemenea, au fost concepute special pentru a ramane confortabile chiar si pe ecran lat! Si dintr-un punct de vedere ergonomic, din nou, totul este utilizabil cu tastatura si mouse-ul. Scrieti e-mailurile sau mesajele text pe tastatura cu acest instrument mic, dar devilishly practic!

Asa cum tocmai am scris, aplicatiile Samsung au fost reproiectate, dar nu sunt singurele: unele aplicatii Adobe si Microsoft au beneficiat, de asemenea, de un mic facelift pentru a se potrivi unui ecran mare multumita DeX. Un punct intunecat ramane: ce se aude despre alte aplicatii? Ramane de vazut cum Samsung intentioneaza sa isi dezvolte telefoanele.

Recent, Samsung a anuntat o imbunatatire importanta pentru caseta DeX: embedded Linux! O aplicatie nou-nouta preia dezvoltatorii si ar putea permite utilizatorilor Linux dependenti sa utilizeze orice versiune a acestui sistem cu DeX. Nu suntem inca acolo, dar este pe drum.

Galaxy S8 impotriva competitiei

Daca sunteti un fan al Samsung – sau un anti Apple – probabil ca nu veti ezita mult inainte de a cumpara acest nou model. Consultati-va singur si comparati caracteristicile cu alte produse similare! LG aliniaza modelul G6 si Google ofera Pixel si Pixel XL. Si pe partea Apple, puteti compara S8 cu un iPhone 7 si 7 Plus.

Care dintre ele trebuie alegese? Ne putem imagina ca nu le veti cumpara pe ambele, iar la un moment dat va trebui sa alegeti. Dar, dupa cum am vazut, nu exista o mare diferenta intre cele doua versiuni, iar intrebarea care trebuie pusa este rezumata in cateva cuvinte: vrei un telefon mare sau chiar un telefon mai mare? Mai multe informatii foarte utile pot fi gasite pe service GSM Bucuresti. De asemenea, tot de aici puteti cumpara si telefoane de cea mai buna calitate.

Be Sociable, Share!