Mai este rentabila alegerea unui iPhone 5 in 2019?

Share Button

Putem spune despre dispozitivul iPhone 5 ca inca este un telefon bun pentru ca inca acesta poate indeplini cu succes toate sarcinile dvs. de zi cu zi. Apelarea, trimiterea de mesaje text, e-mailuri, navigarea pe Internet, FaceTime, in esenta reprezinta tot ceea ce aveti nevoie zilnic de la un telefon si aceste lucruri va sunt oferite cu usurinta de iPhone 5. In timp ce ati putea obtine toate acestea caracteristici si de la un telefon mai vechi, nici unul nu ruleaza cu atata stil ca iPhone 5.

Raportul de aspect 16: 9 al ecranului este, fara indoiala, designul perfect pentru utilizare cu o singura mana. Design-ul iPhone 5 a fost atat de revolutionar, factorul sau de forma este inca folosit astazi pentru productia de iPhone SE. Adaugati la aceasta faptul ca iPhone 5 este cel mai vechi iPhone compatibil cu cablurile de iluminat si majoritatea celorlalte accesorii Apple si puteti vedea de ce este inca o optiune atractiva.

Imagini si video

Camerele Smartphone au parcurs un drum lung in ultimii ani, dar luand toate lucrurile in considerare, iPhone 5 inca isi face treaba cu rezultate bune. Dispune de o camera de backspace iSight de 8 megapixeli si o camera frontala (selfie) de 1.2 megapixeli, ambele cu blitz LED. Poate filma HD video la 1080p. IPhone 5 este primul iPhone care are atat un mod de iluminare scazuta, cat si un mod panoramic. Ca sa nu mai vorbim, fotografiile sunt cu 40% mai rapide decat iPhone 4S.

Aceste specificatii ar putea sa nu insemne mult pentru dvs., dar ceea ce se traduce este o camera care poate inca sa faca poze si videoclipuri pe care le puteti posta pe retelele de socializare.

O gama larga de aplicatii disponibile

Chiar daca Phone-ul 5 nu se poate actualiza la iOS 11 si unele dintre cele mai avansate aplicatii nu vor functiona perfect pe acesta,vestea buna este ca mii de aplicatii continua sa functioneze. Acestea includ aplicatii functionale precum cele pentru servicii bancare si de transport. In plus, exista de fapt o gama larga de aplicatii care functioneaza numai pe versiunile mai vechi ale iOS.

Dezavantajele folosirii unui iPhone 5 in 2019

In primul rand, bateria unui dispozitiv iPhone s-ar putea sa nu mai faca fata pentru foarte mult timp, mai ales daca intentionati sa cumparati un model iPhone 5 second hand. Atunci cand este supusa unui anumit numar de cicluri de incarcare, o baterie iPhone incepe sa imbatraneasca chimic, iar din acest motiv rezista din ce in ce mai putin incarcata.

Aceasta insa nu ar fi o problema foarte complicata, pentru ca pe www.magazingsm.ro gasiti baterii pentru dispozitivele iPhone 5, si puteti comanda o asemenea baterie, care va functiona la fel ca bateria originala. In acest fel, veti rezolva problema bateriei.

Nu mai sunt actualizari pentru iOS

iOS 11 necesita un procesor pe 64 de biti pentru a suporta actualizari, iar cu cipul pe 32 de biti, iPhone 5 este lasat in urma. Dupa cum sa mentionat mai sus, acest lucru inseamna ca nu toate aplicatiile vor functiona. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca lucruri precum centrul de control imbunatatit, magazinul de aplicatii revazute, imbunatatirile pentru Siri si toate viitoarele upgrade-uri nu vor fi la dispozitia dvs.

Functii limitate

IPhone 5 este plin de caracteristici extraordinare, dar exista si o serie de lucruri pe care le veti obtine pe telefoanele mai noi care nu sunt disponibile. Va trebui sa faceti acest lucru fara Touch ID, Touch 3D, difuzoare stereo, fotografii live, incarcare fara fir si multe altele.

Verdictul

In ceea ce priveste telefoanele ieftine merge, iPhone 5 este cel mai bun pe care il puteti face. Daca sunteti in cautarea doar pentru ceva care sa acopere elementele de baza, atunci cu siguranta iPhone 5 reprezinta cea mai buna alegere.

Be Sociable, Share!