Comportamentul lui Xiaomi Mi 8 PRO si avantajele oferite utilizatorilor

Share Button

Bateria acestui telefon rezista foarte bine. Aceasta a fost o surpriza dupa ce testul Geekbench 4 a dat un raspuns de 6 ore si 45 de minute – am crezut ca durata de viata a bateriei va scadea. Faptul este ca reperele sintetice sunt utile, dar nu intotdeauna picteaza o imagine reala a performantei. Cert este ca pe telefon alaturi de baterie se gasesc cele mai bune accesorii telefoane raportat la pretul general foarte mic.

Cand vine timpul sa reincarcati Mi 8 Pro, suportul sau pentru Quick Charge 4.0 inseamna ca este inapoi si functioneaza in cateva minute. Ni sa spus ca exista un incarcator de 18W furnizat in cutia de vanzare cu amanuntul, desi nu am  primit cutia sau incarcatorul mentionat. Folosind un incarcator de 15 W, Mi 8 Pro a reusit 35% pe o incarcare de 30 de minute, asteptati astfel rezultate mai bune cu kit-ul furnizat. Nu exista suport pentru incarcarea fara fir, ceea ce este putin ciudat, dat fiind faptul ca acesta se afla in seria Mi Mix, dar credem ca ajuta la mentinerea costurilor.

Geekbench 4 nu este folosit doar pentru testarea bateriei si, de asemenea, testam valorile sale de referinta pentru procesorul din dotare. Mi 8 Pro a obtinut un scor multi-core de 8334 de puncte, iar 2333 single-core. Este vorba despre o serie de aplicatii pilot care ruleaza Android Android, si chiar alte telefoane Xiaomi care ruleaza acelasi procesor, asa cum veti vedea in diagrama de performanta de mai jos, dar nu atat de diferit incat un utilizator din viata reala sa poata observa o diferenta.

In jocurile de referinta pentru gaming, Mi 8 Pro ne-a aratat cu adevarat ceea ce este, si acest lucru este aproape sigur pentru ca are un ecran Full HD, mai degraba decat un ecran Quad-HD + si deci mai putini pixeli de aprins. A obtinut framerate-uri superbe, perfect redate in toate testele de pe ecran ale GFXBench.

Porturi si conectivitate

Privind in jurul marginilor lui Mi 8 Pro gasim un port USB-C in partea inferioara si exista o alta atingere placuta aici, pe masura ce o carcasa de metal rosu este vizibila in interior, legandu-se cu flash-urile de rosu si auriu vazute pe tot aspectul designului.

Acest port USB-C nu este folosit numai pentru incarcare si transfer de date, ci si pentru audio. Din nou, suntem informati ca in caseta este furnizat un adaptor USB-C- la 3,5 mm. Aceasta devine rapid norma pentru telefoanele emblematice, eliberand spatiu in interiorul carcasei pentru tehnologii suplimentare sau pentru un design mai compact.

La fiecare parte a acestui port USB-C se afla o linie de gauri perforate, ascunse in spatele careia este un difuzor mono. Am auzit distorsiuni minime la volumul complet, care este destul de tare. Am descoperit ca a avut o performanta buna cu muzica pop si blues, si a ajuns pana la un bas care se aude perfect. Este un lucru bun pentru audio deoarece majoritatea utilizatorilor isi doresc sa poata asculta muzica pe telefon.

Be Sociable, Share!