Despre modelele de Samsung S8 si avantajele lor

Share Button

Ambele modele sunt, asa cum am vazut, disponibile in 64 de GB. In ceea ce priveste culorile, sunt oferite trei culori: negru, argintiu si gri. Puteti obtine acest lucru direct de pe site-ul Samsung sau de la orice companie de telefonie.

Bixby

Vom incheia vorbind despre Bixby, asistentul personal care debuteaza pe S8. Departe de a vrea sa concureze cu Google Asistent sau Siri – la Apple – Bixby este mai dispus sa se indrepte spre managementul intern al smartphone-ului. Incepe incet sa se diversifice, deci sa avem timp sa crestem si sa evoluam!

  1. Estetica

Sa incepem cu o mica subiectivitate. Indiferent de avantajele ecranului curbat din punct de vedere al functionalitatii, ele ofera marginea S6 un aspect incomparabil.

In acelasi mod ca si celelalte margini, atentia acordata detaliilor producatorilor este o placere, mai ales in ceea ce priveste fabricarea metalului si a sticlei. Aproape ca vom refuza sa atingem ecranul pentru a nu ruina designul frumos, cu degetele noastre intepatoare.

Designul telefonului reprezinta un important pas inainte pentru producator. Chiar si materialul colorat care imbraca telefonul a fost subiectul atentiei la detalii destul de vizibil. Daca credeti ca arata frumos pe fotografii, asteptati sa o vedeti in viata reala!

  • Rezistenta

In general, smartphone-urile progreseaza intr-un ritm impresionant, fiecare nou model aduce inovatia. Dar aceste caracteristici noi sunt, de obicei, in detrimentul bateriei si la incantarea producatorilor de baterii externe.

Marginea Galaxy S6 a inregistrat progrese reale de la Samsung in ceea ce priveste bateria. Acum, telefonul detine cu usurinta o zi intreaga (spre deosebire de modelele anterioare). Viata este comparabila cu cea a celebrului iPhone 6.

Si daca nu este suficient, incarcarea rapida de la Samsung va permite sa treceti de la baterie de la 10% pana la 50% in mai putin de o jumatate de ora de incarcare. Incarcarea fara fir este, de asemenea, un pas inainte.

  • Caracteristici unice

Marginile ecranului sunt nu numai estetice, ci si caracteristici specifice telefonului. Cea mai cunoscuta este cu siguranta alerta de culoare care apare pe o parte, in functie de cine incearca sa va contacteze.

Alte caracteristici merita atentia noastra. Ca si abilitatea de a primi notificari atunci cand telefonul dvs. este orientat in jos pe o masa sau sa vedeti timpul de la marginile ecranului. O caracteristica interesanta pe timp de noapte, cand doriti sa vedeti timpul fara a va activa telefonul.

Cititorul de amprente a fost, de asemenea, imbunatatit serios, ca si capacitatea de a porni televizorul de la distanta.

  • Afisaj

Experienta vizuala a muchiei Galaxy S6 este probabil cea mai mare forta. Ecranul sau este exceptional, cu rezolutia QHD de 1440 x 2560 pixeli (577 dpi). Investitia Samsung in tehnologia AMOLED a fost platita cu siguranta.

Aceasta inseamna ca marginea S6 poate afisa perfect imaginile fantastice realizate de camera din spate de 16 megapixeli (si 5 megapixeli in fata). Ambele camere sunt printre cele mai bune existente pe smartphone, si nu au nimic in comun cu cele ale iPhone 6 sau iPhone 6s. Marginea S6 poate realiza videoclipuri excelente, chiar si in conditii de lumina scazuta sau cu zgomot de fundal. Mai multe informatii puteti gasi pe service GSM Bucuresti.

Be Sociable, Share!