Email marketing si campaniile automate

Email marketing si campaniile automate

0 Shares
0
0
0

Daca cineva interactioneaza cu continutul dvs., stiti ca aveti o perspectiva buna la indemana. Si cand ai o perspectiva buna, ultimul lucru pe care il vrei este sa o pierzi, nu? Vrei sa stii definitie optimizare seo? Intra pe Smartseopack.com.

De aceea, campaniile automate de e-mail (aka follow-up sau autorespondere) pot fi benefice pentru afacerea dvs. De fapt, probabil ca ati vazut deja modul in care dezvoltarea si crearea campaniilor va poate ajuta sa va asigurati ca nu pierdeti ocazii cheie, in timp ce sunteti ocupat sa faceti alte lucruri.

Pentru unii, e-mailurile automate sunt nucleul afacerii lor.

“Automatizarea prin e-mail este sangele companiei noastre. Fie ca folosim o serie de “emailuri de intampinare” pentru noii abonati, o serie de invitatii pentru persoanele care solicita acces la produsele noastre, o serie de ascensiune pentru acordarea unui avantaj catre un cumparator … folosim in mod constant automatizarea pentru a crea mai multe puncte de contact cu perspectiva / clientul. “- Justin Rondeau, DigitalMarketer.

Fie ca sunteti nou in automatizarea prin e-mail, fie ca l-ati implementat deja, sa ne aruncam privirea la cateva moduri in care va puteti revizui campaniile pentru a va maximiza rentabilitatea investitiei in marketingul prin e-mail. Iata doua segmente de clienti pe care trebuie sa le consideri directionabile pentru campanii automatizate.

1. The newbie – segmentul incepatorului sau noului venit

Acest lucru ar putea parea evident, dar noii clienti probabil nu stiu cine sunteti. Si asa cum stim toti, cumparatorul de astazi are de-a face cu angajamentul. Cu cat mai multi oameni stiu despre dvs., cu atat vor fi mai interesati de marca dvs.

Deci spune-le despre tine si afacerea ta.

Iata cum: Cand abonatii noi se inscriu pentru lista dvs. de e-mail, continuati si incepeti sa le trimiteti continutul obisnuit … dar, de asemenea, ii adaugati la o serie de bun venit. In seria dvs. de bun venit, precizati cine sunteti si despre ce este activitatea dvs. Lasati ca pasiunea pentru subiectul dvs. sa straluceasca si veti merge mult pe drumul spre construirea de conexiuni cu noii clienti. Finalizati seria de intampinare cu cateva postari ce evidentiaza continutul dvs. cel mai popular.

2. Vanisherul – cel care dispare

Cati oameni s-au inscris pentru un curs de e-mail pe care nu l-au terminat de fapt niciodata? Ei bine, este bine cand o faci tu, dar este deranjant atunci cand o face audienta ta, nu?

Un utilizator neangajat inseamna un utilizator care nu va deschide niciodata (sau aproape niciodata) email-urile de la tine. Asta nu inseamna doar ca pierzi atentia acestei persoane, dar in cele din urma iti poate afecta capacitatea de livrare.

Iata ce puteti face: Verificati-va statisticile pentru a gasi persoanele care nu au deschis e-mailurile.

Apoi, configurati o campanie pentru a le contacta, cu un email de reamintire, o data pe luna. Cine stie? Poate ca erau prea ocupati prima data. Circuitul inchis al subscriber-ilor si analiza acestuia  va poate oferi o idee mai buna despre ce s-a intamplat. Utilizatorii care sunt cu adevarat interesati de continutul dvs. vor fi fericiti sa primeasca noutati, in timp ce pe ceilalti ii puteti scoate din lista de email, daca vor continua sa nu fie interesati.

0 Shares
You May Also Like