Ce facem in cazul ecranului Samsung spart?

Share Button

In ultimii ani telefoanele si mai ales cele inteligente au ecrane din ce in ce mai mari care sunt expuse mult mai mult la socuri mecanice, iar riscul spargerii acestora este mult mai mare. Nu trebuie sa va ingrijorati foarte mult, exista solutii foarte bune de a rezolva aceasta problema.

Daca, de exemplu ati scapat telefonul Samsung pe jos si acesta s-a spart, dar inca mai functioneaza, dar sticla este sparta destul de rau, sau nu va mai raspunde la comenzi, nu trebuie sa intrati in panica si sa va schimbati telefonul. Solutia cea mai ieftina si totodata una care ofera o garantie telefonului tau Samsung este reparatia touchscreenului.

De regula, reparatii Samsung ofera o garantie destul  de mare de 12 luni si o calitate exceptionala. In cazul in care ecranul ori touchul telefonului sau tabletei Samsung nu este spart, si nu vedeti niciun semn al defectiunii pe telefon, trebuie sa cereti o diagnoza la un service GSM autorizat Samsung. Diagnoza este foarte buna si realizata foarte rapid, fiind ulterior completata de o lucrare de foarte buna calitate.

In cazul reparatiilor ecranelor sparte aceasta operatiune se realizeaza destul de usor service-urile GSM find solicitate destul de des in aceasta situatie. Reparatia sau inlocuirea geamului spart se face pe loc sau de cele mai multe ori in aceeasi zi. Daca spre exemplu nu aveti suficient timp de asteptare, telefonul il veti primi a doua zi.

Daca sunteti din alta localitate transportul se rezolva extrem de usor prin curierat rapid, fiind posibila returnarea  dispozitivului Samsung reparat chiar si in aceeasi zi. Reparatiile sau chiar schimbarea completa a display-ului se realizeaza complet. Daca ecranul Samsungului nu mai afiseaza, comenzile prin apasare ale touch-ului nu mai sunt luate trebuind schimbat doar touchscreenul, nefiind nevoie si de schimbarea ecranului.

Practic touchscreenul este conceput cu o folie extrem de subtire, care daca este rupta sau intrerupta prin zgariere sau spargere, nu va mai raspunde la comenzi, chiar daca aveti ecranul intact. Schimbarea ecranelor sparte nu se realizeaza gratuit nici pe perioada garantiei, deoarece se considera o neglijenta a utilizatorului, garantia neacoperind-o.

Este important in acesta situatie sa va protejati ecranul dispozitivului Samsung cu o folie de protectie care sa va garanteze o rezistenta mai buna la socuri a telefonului. In cazul unei lovituri destul de puternice se sparge folia protectoare si rezista extrem de bine ecranul.

Diagnoza asupra situatiei in care este problema cu cablul ecranului sau chiar cu ecranul in sine este foarte importanta. O alta diagnoza este cea a situatiei in care touchscreenul este foarte invechit sau depasit. Constatarea se va face daca este spart doar touchscreenul telefonului sau ecranul acestuia.

In cazul unui defect al touchului, acesta va va crea probleme la apasarea acestuia in ceea ce priveste raspunsul la comenzile date de dumneavoastra, touch-ul se va schimba total doar in situatia in care nivelul de deteriorare al acestuia nu mai permite alta metoda de reparatie. Dar prin reparatii Samsung, orice astfel de problema aparuta isi va gasi rezolvarea.

Be Sociable, Share!