Cand ti se potriveste un calculator all in one?

Share Button

Cand ti se potriveste un calculator all in one?
Utilizatorii de echipamente, fie pot opta pentru un laptop, fie isi pot indrepta atentia spre un calculator clasic, iar alegerea unuia dintre aceste doua echipamente se va face in functie de preferinte, pentru ca in ceea ce priveste preturile, pentru echipamente cu specificatii tehnice asemanatoare, laptopurile si calculatoarele vor avea preturi apropiate.

In cazul in care ai nevoie de un echipament pe care sa il folosesti pentru gamming, atunci poti opta atat pentru un laptop, cat si pentru un calculator, insa ideal ar fi sa alegi calculatorul, mai ales daca stai sa tii cont de faptul ca iti poti construi un calculator pentru gamming asa cum crezi de cuviinta ca este mai bine.

In cazul in care insa, esti un fan al calculatoarelor, dar nu prea ai mult spatiu la dispozitie, atunci poti sa iti indrepti atentia spre un laptop, pentru ca acesta este un echipament care ocupa mult mai putin spatiu, si este portabil, asa ca poti sa il duci cu tine peste tot prin casa, sau il poti lua la servici, sau oriunde altundeva pleci.

Din fericire insa, atat pentru tine, cat si pentru utilizatorii care isi doresc un calculator, insa care nu au destul de mult spatiu la dispozitie pentru a depozita un astfel de echipament, in ultimii ani au inceput sa apara pe piata din ce in ce mai multe calculatoare all in one.

In momentul in care vorbim despre un calculator all in one, vorbim despre acel echipament care are incluse toate componentele hardware in monitor, asa ca echipamentul respectiv il scuteste pe utilizator de grija unitatii centrale.

Deci, in momentul in care ai de gand sa iti cumperi un astfel de calculator, nu trebuie sa faci altceva decat sa asezi monitorul pe birou, iar mai apoi sa ii conectezi tastatura si mouse-ul echipamentului, dupa care il poti folosi.

Un astfel de echipament te va scuti si de multimea de cabluri, si de spatiul pe care il ocupau boxele pe birou, pentru ca vine cu la pachet cu sistemul de boxe integrat.

Un astfel de echipament il poti folosi acasa fara probleme, in momentul in care ai de gand sa vizionezi filme online, sau cand iti doresti sa asculti muzica, ori sa navighezi pe internet.

Poti sa folosesti un calculator all in one, si in momentul in care il folosesti in interes profesional, iar aici vorbim despre cazul in care lucrezi de acasa. Poti folosi calculatorul all in one, pentru a trimite si pentru a primi mail-uri, poti sa folosesti acest tip de echipament si pentru a completa sondaje online, sau chiar pentru a scrie articole seo.

Deasemenea, aceste echipamente sunt ideale si in birourile firmelor, asa ca antreprenorii ar putea sa isi doteze companiile cu astfel de sisteme all in one.

Din pacate insa, aceste sisteme nu prea pot sa fie folosite pentru gamming, pentru ca in momentul in care vorbim despre calculatoare sau laptopuri pentru gamming, vorbim despre echipamente care au fost special construite pentru a fi folosite in acest scop.

Be Sociable, Share!