Care sunt cele mai cautate parfumuri de dama?

Share Button

Se stie faptul ca toate femeile care pun mare pret pe imagine, isi aleg de fiecare data cu atentie articolele vestimentare pe care le poarta atunci cand pleaca undeva de acasa.

Apoi, trebuie deasemenea precizat si faptul ca de regula femeile care tin foarte mult la imaginea lor, pun mare pret si pe accesoriile pe care le poarta pentru a-si completa fiecare tinuta.

Ei bine, femeile care se respecta, de fiecare data isi indreapta atentia si spre Parfumuri originale femei, pentru ca trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem, mirosul poate sa faca o femeie sa aiba o imagine mai buna sau mai putin buna.

De cele mai multe ori, femeile care se afla in cautarea unui parfum de dama, isi indreapta atentia spre un parfum de la Coco Chanel, dat fiind faptul ca parfumurile scose pe piata de catre Coco Chanel sunt de cea mai buna calitate, si sunt apreciate de majoritatea doamnelor si domnisoarelor.

Exista de exemplu doamne si domnisoare care atunci cand au de gand sa isi cumpere un parfum de dama, se orienteaza spre un parfum de dama Escada Joyful Moments, care este un parfum floral fructat de dama.

Acest parfum a aparut pe piata in anul 2015, iar de atunci a reusit sa urce in topul preferintelor femeilor datorita notelor sale de varf (coacaze negre, mandarina si litchi).  Acest parfum are si note de mijloc remarcabile (frunza de violeta, bujor roz si trandafir de Damasc), in timp ce notele de baza sunt de miere si vanilie.

In ciuda faptului ca un astfel de parfum costa mai putin decat unul de la Coco Chanel, cu siguranta nu exista femeie care sa poata spune ca Escada Joyful Moments nu este un parfum care sa aiba un miros placut.

Exista insa si doamne sau domnisoare care au un buget mai mare la dispozitie si care isi doresc de exemplu un parfum Hypnotic Poison de la Christian Dior, dat fiind faptul ca un astfel de parfum inspira feminitate, si le permite femeilor sa se simta mereu libere.

Notele indraznete de caise, nuca de cocos, vanilie orientala si prune, fac ca acest parfum de la Christian Dior sa fie unul dintre cele mai apreciate de pe piata la ora actuala. Cu sigurantao femeie care va folosi acest parfum, va fi o femeie atratagoare.

Bamboo de la Gucci este fara doar si poate un alt parfum spre care cu siguranta fiecare femeie se prienteaza atunci cand isi doreste sa isi schimbe parfumul.

Acest parfum este unul floral, care are accente lemnoase si care reda imaginea femeii moderne si magnetice. Bamboo de la Gucci este parfumul ideal pentru o femeie care isi doreste sa emane gratie si feminitate.

Ei bine, acestea au fost doar cateva exemple, pentru ca daca stam sa ne gandim putin mai bine, cu siguranta lista de parfumuri pe care femeile le prefera este mult mai mare. Partea buna insa este aceea ca se pot gasi parfumuri de dama la preturi accesibile oricarui buzunar.

Be Sociable, Share!