Tu stii sa iti alegi rujul?

Share Button

Daca in ceea ce priveste fardurile de obraz sau fondurile de ten lucrurile sunt destul de simple pentru ca nu exista foarte multe culori din care sa femeile sa poata alege, cu siguranta atunci cand vine vorba despre Rujuri mate Sleek, lucrurile se schimba foarte mult.

De ce? Pentru ca se pot gasi foarte multe rujuri mate pentru buze, astfel ca femeile pot fi puse in dificultate in ceea ce priveste alegerea unui ruj.

Tocmai acesta este si motivul pentru care in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta putin despre cum se alege un ruj de buze, pentru ca toate doamnele si domnisoarele sa stie apoi sa faca alegerea corecta.

In primul rand trebuie precizat ca rujul pentru buze se poate alege chiar si in functie de forma buzelor, iar acesta trebuie sa scoata in evidenta forma buzelor. Rujul fie trebuie sa le ofere volum buzelor subtiri, fie trebuie sa le estompeze pe cele prea foluminoase.

Un ruj ales nepotrivit poate strica un machiaj perfect, asa ca trebuie tinut cont de acest aspect, pentru a nu comite greseli. Referitor la buzele groase, este foarte important ca acestea sa nu fie facue cu rujuri in nuante foarte puternice precum rosu aprins, pentru ca aceasta culoare poate crea impresia de machiaj vulgar.

In ceea ce priveste buzele groase, trebuie precizat ca ar fi indicat un ruj de buze sidefat, iar in general ar fi perfect un ruj in culori calde precum lila, piersica sau chiar si roz.

In ceea ce priveste buzele subtiri, trebuie precizat ca acestea trebuiesc scoase in evidenta prin conturare, asa ca este indicat un ton mai inchis decat conturul. Aici ar fi indicate nuante precum bej, piersica, roz deschis, sau alte nuante naturale, insa nu nuante fade.

In cazul in care discutam despre buze asimetrice, trebuie precizat ca nu trebuie folosit creion pentru contur, mai ales daca discutam despre nuante foarte inchise, pentru ca in acest caz ies in evidenta defectele buzelor.

Ei bine, trebuie precizat neaparat si faptul ca rujul se alege si in functie de culoarea parului, astfel ca femeile cu parul blind ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre rujuri in nuante mai calde, care sa nu creeze un contrast puternic cu culoarea calda a parului. Daca se doreste o nuanta inchisa, rosu aprins ar fi ideal.

Referitor la femeile brunete, acestea cam pot sa isi aleaga ce culoare isi doresc, insa ar fi indicat sa opteze pentru culori cat mai naturale pe timp de zi, iar pe timp de seara pentru culori mai inchise.

Satenele ar trebui sa isi aleaga rujurile de buze in concordanta cu culoarea parului, nici nuante prea deschise dar nici nuante prea inchise.

Apoi, trebuie precizat faptul ca femeile isi pot alege rujul chiar si in functie de tipul de ten, insa ele pot sa isi aleaga rujul chiar si in functie de rochia pe care o vor purta, sau in functie de tinuta aleasa.

Asadar, rujul de buze se poate alege in functie de mai multe detalii importante, asa ca trebuie amintit neaparat acest detaliu.

Be Sociable, Share!