Telefoanele Samsung

Share Button

Nu cred ca mai exista in clipa de fata o persoana care sa nu detina un telefon mobil, dat fiind faptul ca acestea reprezinta o necesitate pentru oameni in prezent.

Tinand cont de faptul ca putem sa folosim smartphone-urile in atat de multe scopuri in prezent, este firesc ca fiecare persoana sa isi indrepte atentia spre cele mai performante telefoane mobile de pe piata.

In momentul in care discutam despre cele mai performante telefoane mobile de pe piata, discutam fireste despre dispozitivele celor de la Apple si Samsung.

Apple este un brand de top, care se mandreste cu dispozitivele iPhone, care dispun de specificatii tehnice notabile, dar care au preturi piperate. Acesta este si motivul pentru care multi utilizatori renunta la ideea de opta pentru terminalele iPhone.

In schimb, Samsung este un producator foarte apreciat de catre toti utilizatorii, dat fiind faptul ca scoate pe piata telefoane accesibile fiecarei categorii sociale.

De exemplu, cei care isi doresc un telefon de la Samsung, insa care nu dispun de un buget foarte mare, isi pot indrepta atentia spre modelele Samsung Galaxy J.

Aici discutam despre modele precum Samsung Galaxy J3, Samsung Galaxy J5, Samsung Galaxy J6 sau Samsung Galaxy J7, care sunt dispozitive scose pe piata de catre cel mai renumit producator de smarphone-uri. Aceste dispozitive dispun de specificatii tehnice decente, si pot fi folosite fara probleme.

Exista apoi utilizatori care isi permit telefoane ceva mai scumpe, insa care nu isi indreapta atentia spre modelele de varf de la Samsung. Aici putem da drept exemplu dispozitivele din gama Samsung Galaxy A.

Putem discuta despre modele precum Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy A6, Samsung Galaxy A7 sau Samsung Galaxy A8; dispozitive de la cel mai renumit producator de pe piata, si care dispun de specificatii tehnice notabile.

Facand o comparatie intre terminalele din gama Galaxy J si cele din gama Galaxy A, cu siguranta cele din gama Galaxy A sunt mai performante.

Gama de varf a celor de la Samsung este insa gama Galaxy S. Aici deja discutam despre dispozitive precum Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 Plus (nu am amintit si modelele mai vechi), care dispun de specificatii tehnice cu adearat remarcabile.

Dispozitivele din aceasta gama sunt cele care concureaza cu dispozitivele iPhone, de la Apple. Ei bine, in ceea ce priveste Samsung, trebuie precizat ca acest mare producator se mai poate mandri si cu alte dispozitive foarte performante, precum cele din gama Note. Acestea, au preturi foarte mari, motiv pentru care nu orice utilizator si le permite.

Acum ca am vazut categoriile de telefoane de la Samsung, trebuie precizat ca in comparatie cu Apple care scoate pe piata terminalele iPhone cu sistemul de operare iOS, Samsung produce telefoane cu Android, la fel ca si alte branduri precum Sony, Huawei, HTC, si alti producatori.

Ei bine, in functie de buget si de preferinte, fiecare isi poate alege un smartphone de la Samsung, pentru ca dupa cum se poate vedea, acest brand are telefoane pentru toate buzunarele.

Be Sociable, Share!