Cand va avea loc lansarea ultimului model de iPhone?

Share Button

De fiecare daca cand Apple lanseaza un telefon, acesta este asteptat cu nerabdare de pasionatii de gadgeturi. Cu toate acestea, nu trebuie sa ne surprinda astazi faptul ca exista utilizatori in cautare de servicii de reparatii iPhone 5s, chiar daca acest model a fost lansat in anul 2013. Este dificil sa renuntam la un smartphone performant, pentru a-l inlocui cu un model nou.

Bloomerg informeaza ca Apple va prezenta la data de 9 septembrie la San Francisco ultimul model de iPhone, impreuna cu un nou Apple TV si o serie de alte produse updatate. S-a scris foarte mult despre noul telefon, iar analistii ofera informatii despre caracterisicile pe care noul iPhone le poate avea.

In luna septembrie a anului 2013, atunci cand a fost lansat telefonul iPhone 5s, acesta a fost o inovatie pe piata telefoanelor mobile, iar sistemul de operare iOS7 impresiona prin anumite functii interesante. In anul 2014 Apple s-a facut remarcat prin telefoanele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cat si prin sistemul de operare iOS 8, iar anul acesta ne asteptam sa putem utiliza o noua versiune a acestui sistem de operare.

Primul iPhone a fost lansat de Steve Jobs in urma cu 8 ani si a generat vanzari de 31,4 miliarde de dolari in trimestrul anterior. Succesul de care s-a bucurat acest dispozitiv mobil a fost urias si inca se numara printre cele mai utilizate telefoane inteligente. Astfel, 63 de procente dintre veniturile companiei Apple sunt realizate din vanzarile iPhone-urilor.

Noul iPhone va avea acelasi design intalnit la modelele anterioare, cu deosebirea ca se va remarca prin echiparea hardware. In plus, telefonul va beneficia de o noua functionalitate Force Touch, utilizata pentru prima data la ceasurile Apple. Utilizatorii vor putea naviga astfel prin apasarea ecranului.

Este posibil ca Apple sa lanseze o noua versiune pentru Apple TV, care va beneficia de suport pentru vizionarea de continut online video de pe iTunes, HBO sau Netflix, cat si de alti furnizori de continut video.

Este foarte adevarat ca actiunile Apple au scazut cu aproximativ 14 puncte procentuale din data de 21 iulie 2015, dar lansarea noului iPhone este posibil sa aduca cresteri economice importante.

La data de 9 septembrie, Tim Cook, Chief Executive Officer Apple, va putea oferi investitorilor mai putine motive de ingrijorare cu privire la cresterea economiei companiei, cu precadere pe piata chineza, care a inregisrat o scadere economica.

Asadar, anul 2015 va aduce noi lansari Apple, care vor veni cu imbunatatiri, pentru a oferi utilizatorilor o performanta inalta. In cazul in care nu doriti sa va schimbati iPhone-ul, puteti opta pentru reparatii iPhone 5s sau pentru alte modele. Este suficient sa aruncati o privire asupra website-ului www.servicegsm.ro pentru a afla cat va costa reparatia tipului de iPhone pe care il detineti.

Odata cu lansarea noului iPhone, va fi prezentat si noul sistem de operare iOS 9, care va veni cu imbunatatiri pe placul utilizatorilor. Asadar, nu aveti cum sa va plictisiti daca folositi un iPhone sau alte dispozitive produse de gigantul american. Exista numeroase functii adaptate cerintelor dumneavoastra, pentru a va oferi o experienta cat mai placuta.

Be Sociable, Share!