Se merita sa iti cumperi un Samsung Galaxy J5 ?

Share Button

Unul dintre cele mai vandute telefoane atat in anul 2015 cat si in anul 2016 de la noi din tara si nu numai a fost cu siguranta Samsung Galaxy J5.

Acest model de telefon vine la preturi reduse indiferent de operatorul de telefonie mobila de la care doresti sa il cumperi.

Aceste telefoane au o functie de lansare rapida care simplifica in orice moment accesul la camera foto, trebuie doar apasat de doua ori butonul Home pentru a avea acces direct la camera, iar datorita faptului ca telefonul dispune de aceasta caracteristica vei avea acces mai repede la camera foto si vei face mai rapid fotografiile dorite.

De asemenea telefonul are instalata si aplicatia Start Manager prin intermediul careia se poate gestiona o gama de informatii diverse despre telefon, de la spatiul de stocare si pana la starea bateriei. Se pot inchide aplicatiile neutilizate foarte simplu, doar din cateva atingeri, si de asemenea se poate imbunatati atat performanta bateriei cat si performanta memoriei Ram, dar se poate utiliza si antivirusul.

Acest model de telefon vine si cu Modul Ultra Power Saving care de asemenea ne ajuta sa economisim bateria,deoarece va inchide functiile inutile din telefon si va schimba ecranul folosind modul monocrom.

Ca si caracteristici tehnice ale acestui model de telefon amintim procesorul  de 1,2Ghz cu viteza CPU, de tip Quad Core. Ecranul telefonului are o dimensiune de 5.0″ ( 126,3 mm), avand o rezolutie de 720 X 1280 HD iar tehnologia sa este Super Amoled.

Sistemul de operare al acestui model este Android OS iar versiunea sistemului de operare este v5.1 Lollipop. Camera foto principala este de 13 MP in timp ce camera secundara este de 5 MP.

Despre memoria telefonului se stie faptul ca acesta are 16 Gb si poate suporta un card de memorie de pana la 128 GB in timp ce memoria RAM este de  2 GB.

Ei bine, acestea ar fi doar cateva dintre datele tehnice cu care este dotat acest model de telefon.

Chiar daca este un telefon la un pret accesibil pentru aproape oricine, este un telefon destul de perfornant insa la fel ca orice alt tip de telefon se poate defecta, iar pentru reparatia lui este nevoie sa apelam la un service de reparatii Samsung.

Si acest tip de telefon poate sa intampine fie probleme de ordin tehnic, probleme cu care telefonul a iesit din fabricatie, fie probleme aparute din cauza neglijentei utilizatorului.

Problemele din cauza utilizatorului ar fi acelea ca telefonul intra in contact cu lichidele, sau faptul ca telefonul sufera socuri mecanice sau are ecranul spart.

In cazul in care telefonul ar fi protejat cu geam protector pentru ecran si ar fi tinut mai mereu intr-o husa, atunci ar fi mult mai mic riscul ca acesta sa se defecteze in cazul in care ar fi scapat pe jos.

Ca probleme de software, se poate spune despre faptul ca telefonul are nevoie de reinstalarea sistemului de operare sau de reinstalarea anumitor aplicatii care nu functioneaza la parametrii optimi si ingreuneaza buna functionare a dispozitivului.

In cazul in care si telefonul tau este defect, atunci trebuie sa alegi un service Samsung specializat pentru ca iti vor repara rapid telefonul si te vei putea bucura de aceleasi experiente ca si cand ai avut telefonul nou.

In concluzie eu cred ca acest model de telefon este unul foarte reusit si merita cumparat deoarece vine la preturi foarte mici, iar caracteristicile tehnice sunt impresionante daca tinem cont de pretul telefonului. Deci raportul calitate pret este mai mult decat excelent.

Be Sociable, Share!