De ce sa utilizam Google AdWords?

Share Button

Faptul ca oamenii se intreaba de ce este necesar AdWords si cat este de utila o astfel de campanie ne face sa credem ca sunt foarte multi antreprenori care au auzit de astfel de campanii dar nu sunt convinsi ca merita investit in asa ceva si nici nu sunt siguri ca o campanie platita le poate aduce succes.

Pentru informatii suplimentare si oferte atractive va recomandam It Exclusiv.

Noi consideram ca AdWords este un sistem cu un foarte mare succes in publicitatea PPC si poate ajuta la cresterea oricarui tip de afacere.

Unul dintre cele mai mari avantaje sta in faptul ca Google AdWords este contorizabil. Comparativ cu alte canale de marketing normale precum publicitatea radio, in reviste, reclamele platite pe alte site-uri, campaniile la Google sunt  masurabile.

In SEO este dificil sa faceti masuratori fixe deoarece nu se poate sti intotdeauna care sunt actiunile ce au dus la scaderea sau la cresterea pozitiei in cautari. De asemene la fel de greu de masurat sunt si retelele sociale chiar daca in ultimul timp au avut loc progrese semnificative in acest sens.

Campaniile AdWords sunt campanii flexibile si va ofera foarte multe optiuni in asa fel incat sa puteti sa personalizati o campanie de marketing si anumite anunturi conform cu ceea ce aveti nevoie pentru a putea ajunge la publciul dorit.

Aveti posibilitatea de a preciza clar cuvintele cheie si puteti sa afisati anuntul pe care il aveti doar persoanelor care specifica exact acest cuvant cheie. Seo este aspirational, nu se pot defini concret anumite care sa functioneze pentru ca site-ul sa ajunga automat in prima pagina in cautari.

Folosirea extensiilor pentru anunturi care pot sa afiseze imagini pentru produse, numere de telefon si un pachet de linkuri spre site, sunt instrumente care vor ajuta utilizatorii sa ajunga mult mai repede pe site-ul pe care il aveti.

Pentru campaniile Google AdWords aveti posibilitatea de a filtra persoanele care vor gasi site-ul in functie de locatie, de limba, de dispozitivul pe care il utilizeaza si in functie de multe alte criterii. In SEO traficul poate sa fie lipsit de valoare comparativ cu campaniile platite la Google care va vor oferi o foarte mare flexibilitate pentru a ajunge exact la persoanele care va intereseaza.

Prin AdWords accesati utilizatorii si in functie de alte proprietati precum YouTube, Gmail sau alte site-uri partenere care utilizeaza AdSense. Aceste campanii genereaza o foarte buna vizibilitate pe internet ceea ce va genera un profit crescut al companiei.

Google AdWords este mult mai rapid decat SEO. Atat pentru afacerile noi cat si pentru site-urile mai vechi rezultatele in SEO au efect in timp si acest lucru se intampla pentru ca site-ul va avea si o competitie destul de grea si numeroasa. In majoritatea cazurilor campaniile de SEO au succes dar vor dura mai mult, comparativ cu o campanie platita la Google.

AdWords este cea mai buna solutie pentru site-urile de inceput deoarece rezultatele se vad imediat. In timp ce se lucreaza si la SEO puteti sa alocati o parte din buget pentru AdWords si veti avea trafic dar si vanzari foarte repede.

Be Sociable, Share!