Cum si de ce optimizarea SEO iti poate aduce trafic gratuit si crestere in vanzari

Share Button

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este un termen important despre care se vorbeste din ce in ce mai mult. Dar ce inseamna cu adevarat?

Pentru multi proprietari de afaceri, acest termen este o enigma infasurata intr-un mister, complicat ca piata de capital sau o ecuatie matematica deosebit de suparatoare. De ce v-ati dori un site optimizat SEO? Avem doua motive la care am dori sa va ganditi.

Doriti trafic gratuit

SEO nu costa de fapt nimic, spre deosebire de modurile traditionale scumpe de publicitate si alte anunturi online platite.

Planificarea cu atentie a continutului si distribuirea informatiilor ar putea dura ceva timp pentru a fi puse la punct, dar nu va exista o cheltuiala initiala de bani pentru a intra in joc. In plus, puteti lua banii cheltuiti pe alte tipuri de publicitate si sa-i investesti intr-un mod mai eficient, productiv pentru dezvoltarea companiei pe termen lung.

Doriti vanzari

Fiecare companie vrea sa faca bani. De aceea, ei cumpara publicitate, angajeaza oameni de vanzari si investesc in campanii de marketing. SEO influenteaza direct capacitatea de a creste vanzarile.

Prin atingerea persoanelor care sunt interesate de produsul sau serviciul oferit, compania dvs. este mai probabil sa fie cea de la care clientii aleg sa achizitioneze. SEO face ca toate acestea sa fie posibile.

Deci, cum influenteaza SEO vanzarile dvs.? Daca potentialii dvs. clienti nu va pot gasi, ei nu pot cumpara de la dvs. Cele mai multe achizitii incep cu o cautare pe Google – doriti sa fiti sigur ca va prezentati cat mai curand posibil in rezultatele cautarii cumparatorului.

In acest fel, ii puteti educa si informa inca din etapa in care cerceteaza piata si realizeaza o lista de optiuni pentru a face o achizitie Acesta este modul in care continutul dvs. online poate scurta ciclul vanzarilor, ajutand cumparatorul sa cunoasca, sa va placa si sa aiba incredere in dvs.

In plus, optimizarea SEO creste gradul de cunoastere a marcii. Cu cat este mai bine cunoscuta marca dvs., cu atat sunt mai confortabili cumparatorii cu alegerea dvs. la sfarsitul procesului de achizitie. SEO este un instrument esential in faptul ca puteti obtine bloguri sau alte materiale in fata persoanelor care sunt gata sa cumpere.

Mai mult decat atat, un site optimizat SEO va cunoaste o crestere a credibilitatii in timp. Consumatorii se bucura de fiabilitatea si autenticitatea furnizorilor lor. Utilizarea SEO in mod constant ii ajuta sa cunoasca brand-ul dvs.

Speram ca acum intelegeti rolul unui site optimizat SEO pentru cresterea traficului, dar si a vanzarilor pe site-ul dvs. Daca inca nu ati realizat optimizarea, Project Media va sta la dispozitie cu servicii complete de optimizare SEO in Timisoara.

Be Sociable, Share!