Cum creez un site?

Share Button

Înainte de a deschide vreodată un editor de text și de a începe să tastați, trebuie să înțelegeți câteva principii de bază. Exista persoane care proiectează într-un editor de imagini, cum ar fi Photoshop:

  • Dacă sunt inteligenți, veti schița mai întâi câteva idei pe hârtie. Apoi o sa deschideti Photoshop.

Ei își vor pune inima, sufletul, sângele, transpirația și lacrimile în cele mai bune idei la contributie. Aceste idei vor forma un design complet și frumos pentru pagina de pornire (probabil). Apoi, presupunând că designer-ul are un sef sau un client care o solicită, s-ar putea să pună împreună  alte opțiuni de design / layout.

Clientul va alege aproape inevitabil unul din conceptele “inferioare” din motive proprii. Chiar dacă nu este “vina clientului”, poate fi foarte, foarte greu să vă întoarceți și să schimbați desenele pe care le-ați elaborat deja. Această abordare nu face pe nimeni deloc bine. Astfel, primul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți este: Fiecare pagina creata poate fi supusa schimbarii.

În mod literal, fiecare parte a designului dvs. ar trebui să fie supusă schimbării. Nimic nu este sacru. Dacă ceva nu funcționează sau nu se potrivește cu restul designului, ar trebui sa fie sters sau schimbat. Chiar și odată ce site-ul dvs. este “făcut” și lansat, este posibil să observați anumite bug-uri sau ați putea decide să o luați într-o nouă direcție. Web-ul în sine este un domeniu mereu în schimbare.

Deși nu cred cu adevărat în schimbarea de dragul schimbării, ar trebui să fiți gata să vă adaptați atunci când este necesar. Nu construiți un site web pe care sa il lăsați pe Internet. Site-urile web sunt  ca și copii, doar că nu cresc și pleacă acasă.

Trebuie să te ții în continuare după ele, să le actualizezi si să le menții. Ai putea invata lucruri noi de oriunde si poti incerca si tutoriale web design pe Howdodesign.com.

Nu aveți nevoie să re-proiectați la fiecare șase luni, dar trebuie să citiți mai mult, să descoperiți noi metode de design și să discutați cu alți designeri. Ca orice medic, avocat sau alt profesionist, va trebui să țineți pasul cu ceea ce este nou.

Nu sunt toate tendințele noi de design sunt si strălucitoare. Există, de asemenea, noi aplicații, tehnologii și trucuri care vă pot ușura viața și munca.  Viata ca web designer poate fi considerata o călătorie lungă.

Am stabilit deja că, atunci când creați un site web, nu trebuie să faceți niciodată direct crearea graficii si a aspectului. Într-adevăr, nu ar trebui să sari niciodată peste anumite randuri în nicio lucrare de proiectare. Primul pas în proiectarea unui site este să vă asigurați că aveți conținutul site-ului web. Aceasta înseamnă text, fotografii, informații de contact, lucrări.

Aveți nevoie de ea mai întâi. Acest lucru nu este negociabil.  S-ar putea să fi văzut ca anumiti oameni si-au completat desenele sau pozele lor cu textul  numit “Lorem ipsum” text. S-ar putea să-l recunoașteți și ca “text latin” sau “text grec”, chiar dacă are prea puțin de-a face cu oricare dintre aceste doua limbi. Este doar un text fals, conceput pentru a arata produsul final, umplut de text. Evitați dacă puteți acest text.

 

Be Sociable, Share!