Noul corp de iluminat liniar Aura Light cu LED

Share Button

Noul corp de iluminat liniar cu leduri – Lezzon de la Aura Light, este unul dintre cele mai noi produse care se alatura pietei, oferind o varianta eleganta corpului de iluminat clasic. Lezzon face parte din gama arhitecturala de corpuri de iluminat Aura Light, care ofera o solutie moderna de iluminat pentru birouri, scoli, universitati si alte spatii publice.

Corpul de iluminat ofera o solutie mai eleganta si mai inedita, in comparatie cu un corp de iluminat traditional liniar. Cele mai bune oferte de iluminat cu leduri, pot fi gasite pe Rr-led.ro.

Corpul de iluminat liniar cu LED-uri incorporeaza acum tehnologia Aura Light Tunable White, pentru a permite utilizatorilor sa regleze temperatura de culoare, promovand astfel nivelurile de lumina naturala, care sunt cunoscute pentru imbunatatirea productivitatii muncii si a nivelurilor de concentrare, un beneficiu special pentru mediile de lucru si educatie.

Proiectat si fabricat in Suedia, Lezzon este proiectul designerului de iluminat Joachim Engstrand, bazat pe platforma avansata de motoare usoare “Z-core”, utilizata intr-o serie de corpuri de iluminat de ultima generatie ale Aura Light. Corpurile de iluminat cu baza „Z” ofera cele mai ridicate rate de eficienta datorita proprietatilor exceptionale de gestionare termica.

Oferind combinatia ideala de economie mare a energiei si o mentenanta redusa, Lezzon este deosebit de bun pentru scoli si birouri, unde este nevoie de iluminare fiabila si accesibila pentru perioade lungi de timp.

Corpul de iluminat poate fi disponibil in versiuni de 36W, 41W, 53W sau 65W, ca inlocuitor de consum redus, pentru tuburile fluorescente sau corpurile de iluminat liniare, ce sunt adesea asociate cu costuri de functionare ridicate. Lezzon ofera de asemenea o eficienta ridicata, producand pana la 115 lumeni per watt de circuit, pentru o vizibilitate excelenta si niveluri de iluminare exceptionale.

Lezzon cuprinde o sursa de lumina LED cu o durata de viata de 50.000 de ore, sustinuta de o garantie de 5 ani, pentru a se asigura ca un mediu ramane luminat eficient fara necesitatea unei intretineri regulate sau a inlocuirii lampilor.

Eficienta Lezzon este sporita de carcasa din aluminiu extrudat, care asigura o buna disipare a caldurii. Acest lucru previne supraincalzirea LED-urilor si deteriorarea performantei si/sau a calitatii luminii, ceea ce reduce in consecinta durata de viata a corpului de iluminat.

Aparatul de iluminat cu LED-uri ofera o lumina directa de 65% utilizand un difuzor de micro-prisme, precum si 35% lumina indirecta, folosind un difuzor cu prismatica liniara, care poate fi estompat utilizand comenzile de diminuare DALI. Instalarea lui Lezzon este deosebit de simpla, acesta putand fi montat in scoli si birouri intr-o perioada foarte scurta de timp. Corpul de iluminat este suspendat de firele de 1 m, care pot fi ajustate si deplasate de-a lungul acestuia, pentru a se potrivi cerintelor de instalare.

Lezzon poate fi disponibil in temperaturi ale culorilor de 3000K si respectiv 4000K (ca standard), cu noua optiune Tunable White – disponibila numai la iesirea de 41W, oferind utilizatorilor flexibilitatea de a regla temperaturile de la 2700K la 6000K in functie de preferintele individuale si de nivelurile luminoase ale zilei.

Conceptul alb-negru a fost dezvoltat de Aura Light ca raspuns la studiile recente despre lumina umana centrica. Rezultatele acestor studii au sugerat ca nivelurile si temperaturile diferite ale luminii pot avea un efect pozitiv sau negativ asupra productivitatii, nivelului de oboseala si de concentrare in birouri si sali de clasa.

Oferind posibilitatea de a controla temperatura culorii intr-o camera, utilizatorii pot crea o ambianta potrivita pentru cerintele lor zilnice.

Be Sociable, Share!