Ce nu acopera garantia Apple?

Share Button

Apple ofera garantie pentru toate produsele si accesoriile marca Apple care sunt incluse in ambalajul original „Produsul Apple”, cu privire la defectele legate de material sau de manopera, atunci cand sunt utilizate in conformitate cu manualele de utilizare si specificatiile tehnice Apple.

Veti putea primi despagubirile disponibile in cadrul garantiei limitate pentru 1 an pentru dispozitivul Apple prin intermediul unitatilor de intretinere Apple locale in cele mai multe locatii din lume.

In caz de constatare a unui defect care este legat de manopera sau de piese, puteti sa transmiteti reclamatiile companiei Apple, chiar si in cazul in care ati achizitionat un produs Apple de la o terta parte, pentru a fi se asigura reparatii iPhone Bucuresti. In plus, compania Apple va va asigura accesul la asistenta tehnica prin telefon pe o perioada de 90 de zile de la livrarea produselor Apple.

Important este si de stiut ce nu acopera garantia. Practic garantia nu se aplica pentru produsele non Apple, hardware sau software. Produsele non Apple pot beneficia de garantia unui producator, care de regula asigura avantaje in plus fata de drepturile acordate de legislatie.

Pentru a obtine detalii, este bine sa consultati cutia si documentatia produsului. Trebuie de asemenea sa consultati acordul de licenta care insoteste software-ul pentru detalii care se refera la drepturile dumneavoastra in ceea ce priveste utilizarea software-ului.

Optiunile de service sunt limitate, daca solicitati intretinerea intr-o alta tara decat tara de unde ati achizitionat produsul Apple. In cazul in care service-ul nu este disponibil pentru produsul Apple in tara respectiva, Apple va va instiinta in legatura cu taxele suplimentare pentru expediere si totodata manipulare care se pot aplica, inainte de efectuarea unor servicii de intretinere asupra telefonului.

Garantia nu se aplica pentru piesele consumabile, cum ar fi spre exemplu bateriile sau straturile de protectie, care sunt proiectate pentru a diminua in timp, cu exceptia cazului in care defectiunea a avut loc din cauza unor defecte legate de manopera sau piese. Totodata garantia nu se aplica pentru daune cosmetice (cele referitoare la zgarieturi, etc.).

Pentru daunele cauzate de utilizarea impreuna cu un alt produs nu se aplica garantia. In cazul daunelor cauzate de accidente, sau utilizare abuziva, contactul cu lichide, incendii, cutremure sau alte cauze externe nu se aplica garantia. In cazul in care sunt cauzate daune de reparatii efectuate de persoane care nu sunt reprezentanti Apple sau furnizori de servicii autorizati de catre companie nu poate fi aplicata garantia.

O alta problema pentru care nu poate fi aplicata garantia Apple este cea legata pentru defectiunile cauzate de uzura normala sau determinate in alt fel de invechirea produsului iPhone. Daca un numar de serie a fost indepartat sau sters de pe un produs Apple nu mai este valabila garantia producatorului.

Apple poate restrictiona serviciul pentru iPad si iPhone in Spatiul Economic European sau in Elvetia. Intretinerea produselor iPhone sau iPad trebuie asigurata exclusiv de catre Apple sau furnizor. Trebuie de la sine inteles ca o garantie nu poate acoperi daune produse exclusiv din vina clientului, ci numai acelea care provin din vina companiei.

Be Sociable, Share!