Cum sa ne dotam telefonul cu accesorii noi?

Share Button

Este bine sa avem in vedere dotarea smartphone-ului nostru cu cele mai noi accesorii in primul rand pentru faptul ca doua dintre acestea, folia si husa telefonului, sunt esentiale pentru protectia lui.

Multi dintre care au avut un telefon mobil de ceva timp stiu faptul ca cel mai important lucru pe care il putem face este sa ne protejam smartphone-ul, in special ecranul. Ne putem intreba de la inceput care este cea mai buna optiune in ceea ce priveste achizitionarea de accesorii pentru smartphone: online sau fata in fata? Fiecare dintre aceste optiuni are propriile avantaje si dezavantaje.

Achizitionarea de produse sau servicii online este destul de facila, permitandu-ne sa comandam lucrurile de care avem nevoie doar cu cateva clicuri.

Desi a trecut vremea in care trebuia sa ne facem griji in privinta utilizarii cardului pentru comenzile online, problemele de securitate fiind foarte mari, nici acum nu este indicat sa fim prea libertini in ceea ce priveste site-urile de pe care cumparam produse.

Ceea ce trebuie sa primeze atunci cand vine vorba de securitatea online este utilizarea unui program antivirus care sa ne protejeze atat de potentialele atacuri (chiar daca acestea sunt foarte rare), cat si de eventualii virusi, malware sau site-uri de phising peste care putem sa dam atunci cand accesam pagini web infectate sau nesecurizate.

Ne-am asigurat ca rulam cea mai recenta versiune a unui program antivirus pentru protejarea calculatorului nostru si de asemenea stim faptul ca orice pagina web de pe care vrem sa achizitionam ceva trebuie sa fie securizata.

Intrebarea care ne ramane este – cum sa alegem dintre multitudinea distribuitorilor care vand accesorii smartphone? Nu ne putem orienta numai in functie de pretul cel mai mic, avand in vedere ca in acest pret nu se reflecta si costurile pentru livrarea produsului.

Astfel, primul pas in filtrarea potentialilor vanzatori este cautarea in primul rand a celor care au sediul cat mai aproape de localitatea noastra de resedinta. Desigur, in cazul in care distribuitorul are sediu in acelasi oras ca si noi, este bine sa vedem daca nu putem sa mergem direct acolo pentru a ridica produsele dorite si a elimina complet costurile de transport.

Veti spune faptul ca diferenta dintre preturile pentru curierat in functie de locatia distribuitorului este neglijabila. Desigur, un prestator de servicii de curierat profesional poate percepe aceeasi taxa pentru transport indiferent de locatia de unde e livrat produsul si locul in care trebuie sa ajunga, cu exceptia localitatilor in care nu are sediu.

Totusi, vorbind despre accesorii si componente pentru telefoane mobile, este indicat sa avem in vedere faptul ca o distanta mai mare pe care trebuie sa o parcurga coletul nostru va determina si o crestere a posibilitatii ca acesta sa ajunga la destinatie deteriorat.

Pentru cei care doresc sa achizitioneze folii, huse LG sau pentru orice alta marca, poate ca problema fragilitatii acestora pe durata transportului nu este una reala. Totusi, daca este sa comandam un ecran nou pentru telefon sau alte componente si accesorii care sunt fragile, este bine sa avem in vedere distanta pe care trebuie sa o parcurga coletul.

Be Sociable, Share!