De ce ar trebui sa alegi o usa din stejar?

Share Button

Acele  usi din stejar masiv stratificat   au fost preferate de catre oameni inca din cele mai vechi timpuri, iar acest lucru se datoreaza in principal lemnului, care este un material extrem de special si datorita proprietatilor pe care aceste le are. De aceea, acest gen de usi pot fi considerate ideale pentru locuinte.

Care sunt proprietatile lemnului?

Este foarte evident faptul ca oamenii aleg aceste usi din lemn datorita caracteristicilor acestui material si datorita faptului ca acesta reuseste sa se mentina in stare perfecta pentru zeci de ani. Acesta este si motivul pentru care poti foarte bine sa detii o usa de lemn pentru o perioada de peste 20 de ani, daca aceasta a fost ingrijita si tratata corect inca de la inceput.

Raportul rezistenta- greutate este unul destul de mare, acesta este si motivul pentru care lemnul poate fi modelat in nenumarate feluri, chiar si in diferite modele de usi.

Care-sunt-proprietatile-lemnului

Lemnul este un bun izolator natural, acesta reusind sa mentina aerul rece afara, in timpul iernilor geroase si este la fel de bun in a nu permite caldurii din zilele toride sa intre. Acest lucru este posibil datorita celulelor din interiorul lemnului, care sunt pline cu aer.

Un bun producator al usilor de lemn poate duce acest aspect pana la nivelul urmator, acoperind-o cu diverse straturi pana cand izolarea este maxima, dar usa este si protejata de alte elemente din mediul exterior.

Nu trebuie omis faptul ca lemnul este o resursa sustenabila si poate fi folosit atat timp cat acest lucru se intampla in mod responsabil. De aceea, este foarte important ca producatorii sa caute doar companii de lemn care practica plantarea altor copaci in locul celor taiati.

Cel mai important dintre toate insa, este faptul ca usile din lemn sunt cu adevarat superbe si de foarte buna calitate. Deoarece pot fi realizate din diverse tipuri de lemn, pana la urma sigur veti gasi varianta ideala.

Indiferent daca va doriti sa inlocuiti usa de interior sau exterior cu una din lemn, aceasta este o decizie cu care nu veti avea cum sa dati gres.

De ce sa alegi o usa de lemn?

Atunci cand vine momentul sa inlocuiesti usile din casa ta, exista mai multi factori pe care trebuie sa ii iei in calcul, dar de fiecare data prima alegere a oricui pare a fi o usa de lemn.

Asadar, datorita caracteristicilor acestui material, aceasta este cea mai buna alegere pe care o poate face cineva in alegerea usilor.

De-ce-ar-trebui-sa-alegi-o-usa-din-stejar

Personalizarea casei a devenit o adevarata moda, in special deoarece proprietarii isi doresc ca design-ul interior al casei sa le reflecte propria personalitatea.

De aceea, foarte multi aleg usi de lemn care sunt prelucrate astfel incat sa fie asigurata atat calitatea, cat si unicitatea acesteia.

Indiferent daca usa va fi doar o piesa de design, stilul si modul in care va veti uita la ea poate fi diferit, in functie de lemnul ales.

Fiecare tip de lemn are propria culoare naturala, de aceea pot fi obtinute diverse nuante ale usilor. De aceea este aproape imposibil sa nu gasesti ceva care sa se potriveasca stilului pentru care ai optat sau sa nu fie pe gustul tau.

Be Sociable, Share!