5 lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi usa pentru garaj

Share Button

O usa de garaj buna trebuie sa fie aleasa in functie de anumiti factori, astfel incat aceasta sa reziste cat mai multi ani sau poate chiar intreaga viata. De aceea, atunci cand vine momentul sa iei aceasta decizie, este necesar sa se acorde timp suficient de gandire, astfel incat sa existe garantia ca este cea mai buna hotarare posibila. Totusi, trebuie sa se aiba in vedere si un pret pentru aceste  usi garaj , astfel incat sa nu se dea peste cap bugetul stabilit.

Verifica toate ofertele de pe piata

Primul lucru pe care ar trebui sa il faci, atunci cand iti doresti o usa pentru garaj, este sa verifici ofertele existente pe piata si de cele mai multe ori, cea mai buna varianta este sa se verifice magazinele din domeniu, nu sa se comande prin telefon sau pe diverse site-uri online, caci in acest mod pot aparea diverse probleme.

 

Garajele difera din diverse punAlegeti-o-usa-de-garaj-cu-ferestrecte de vedere, iar un vanzator experimentat va stii care sunt detaliile de care trebuie sa se tina cont, precum dimensiunile, forma, inaltimea si lungimea spatiului unde va fi incadrata usa de garaj. Acest lucru are o importanta majora, deoarece in acest fel nu vor aparea probleme neplacute legate de proiectarea usii de garaj.

Evitati usile de garaj din lemn

Aspectul usilor din lemn este unul extraordinar atunci cand sunt noi, insa o data cu trecerea timpului acestea vor avea nevoie de bani si timp pentru a le intretine. In cazul in care va doriti o usa de garaj  cu aspect de lemn, acest lucru poate fi obtinut prin achizitionarea unei usi din otel, cu finisare asemanatoare lemnului. Acest tip de usi de garaj arata remarcabil, sunt foarte durabile si costurile nu sunt la fel de mari precum in cazul unei usi din lemn.

Nu montati niciodata singuri usa de garaj

Chiar daca poate parea un proiect cu final reusit, trebuie sa tineti cont de faptul ca pentru a monta corect o usa de garaj aveti nevoie sa puneti cap la cap foarte multe piese, veti avea nevoie de anumite unelte speciale si  de multa putere. Asadar, cel mai bine este sa angajati un profesionist care sa se ocupe de acest lucru in locul dumneavoastra, iar in cazul in care vor exista anumite probleme, veti avea la cine sa apelati.

Alegeti o usa de garaj cu ferestre

Unele dintre elementele care pot adauga un plus de valoare si un aspect mult mai interesant usii de garaj sunt ferestrele. Acestea mai au si rolul de a furniza lumina naturala in interiorul garajului. In cazul in care garazul este incalzit sau se foloseste o usa de garaj cu izolatie termica si fonica, este recomandat sa se aleaga un geam izolat, iar daca se doreste intimitate, geamurile pot fi pozitionate in partea de sus a usii.

Alegeti-o-usa-de-garaj-cu-ferestre

Daca ai nevoie de o usa silentioasa, tine cont de urmatoarele aspecte

In cazul in care va doriti ca usa de la garaj sa nu faca zgomot atunci cand se deschide sau se inchide, este recomandat sa se achizitioneze o usa cu izolatie din poliuretan, caci rolul izolatiei este si de a atenua vibratiile, care in cazul unei usi de otel ar fi amplificate.

Be Sociable, Share!