Sistemele de usi automate – usurinta in folosire si marketing

Share Button

Sistemele de usi automate – usurinta in folosire si marketing
In cazul in care obiectele grele sau greoaie se misca in mod obisnuit printr-o deschidere, cum ar fi intr-un mediu de depozitare mare (ca de exemplu un depozit), usile automate care functioneaza corect pot fi o alegere mai buna.

Este posibil ca magazinul sa beneficieze de reducerea daunelor care ar putea fi cauzata de coliziunea carucioarelor cu o usa neautomata, iar patronii ar putea simti ca shopping-ul clientilor se va desfasura mai usor, daca usile se deschid pentru ei fara efort, adica daca sunt automate. Pentru automatizari porti Nice, acceseaza Nice.com.ro.

Usurinta in utilizare nu este echivalenta cu utilizarea in siguranta.

Atunci cand usile manuale sunt singura sursa de intrare si iesire, nu a existat niciun studiu de valabilitate care sa limiteze implementarea acestora de catre patroni, ca urmare a lipsei de sisteme automate de usi sau a confortului redus.

O usa manuala care este mai dificil de utilizat din cauza lipsei de automatizare, nu o face nesigura daca functioneaza corect. Deci, nu exista nici o neglijenta din partea conducerii magazinului, care sa nu aleaga sa instaleze usi automate in locul sistemului manual de usi.

Daca o usa manuala este conforma cu normele ADA, ANSI, codurile locale si cerintele de siguranta a vietii, proprietarul unei cladiri si-a indeplinit cerintele pentru standardul de ingrijire si siguranta.

Propaganda de marketing.

Am observat ca unele organizatii ale producatorilor sugereaza ca usile automate sunt preferate fata de usile manuale. Acest lucru se face exclusiv in auto-promovarea acestor organizatii / producatori. Ei incearca pur si simplu sa mareasca plasarea automata a acestor sisteme, pe piata usilor.

Se pare ca publicitatea este auto-servita si este in primul rand in interesul membrilor organizatiei care vor beneficia in mod direct de vanzarile sporite de sisteme automate de usi, fara a prezenta, in general, niciun avantaj atunci cand este vorba de o utilizare sporita, in siguranta.

Tendintele in practicile de constructie s-au schimbat de-a lungul anilor, iar magazinele si cladirile vechi nu includ adesea sisteme automate. Ele pot contine aceleasi sisteme de usi de intrare clasice, care sunt neautomate.

Un exemplu ar fi multe hoteluri mai vechi care au usi rotative folosite pentru intrarea primara in zona de lobby. Unele usi de acest tip sunt considerate “corecte din punct de vedere al perioadei istoice” relativ la cladirile respective, iar proprietarii au optat pentru mentinerea acestora si pot fi refractari la modernizarea sau deschiderea cu o usa complet automatizata. Asta nu este o conditie sub-standard.

Defectiunile usilor de tip swing operate manual au fost responsabile pentru leziuni grave ale ligamentelor si contuzii majore. In mod frecvent, dispozitivele de inchidere manuala a usii, care sunt in afara oricarei ajustari sau care nu au fost mentinute corect, au creat accidente destul de grave, cu oase rupte, tendoane sfaramate si degete amputate. Ele au provocat leziuni care au dus la mai multe decese.

Datorita varietatii problemelor inerente usilor balansate, multe locatii ale magazinelor au optat sa le inlocuiasca cu sisteme de usi glisante, care sunt complet automatizate. Cu toate acestea, usile glisante care nu sunt intretinute corect au fost responsabile de si mai multe accidente.

Be Sociable, Share!