Se merita sa iti cumperi un telefon HTC 10?

Share Button

De fiecare data cand vei fi in cautarea unui telefon mobil, vei analiza mai multe modele de smartphone, astfel incat sa alegi in cele din urma modelul care consideri ca ti se potriveste cel mai bine.

Vei putea sa iti indrepti atentia de exemplu spre modelul HTC 10, produs de catre brandul taiwanez HTC, iar telefonul cu siguranta te va impresiona datorita specificatiilor tehnice remarcabile de care dispune.

In momentul in care vei opta pentru un astfel de model, te vei putea bucura de un display Super LCD 5, de 5.2 inch, care are o rezolutie QHD. Terminalul este echipat cu un processor Snapdragon 820 si dispune si de 4 GB memorie RAM.

Daca te intereseaza foarte mult spatiul de stocare al acestui telefon, ei bine acesta este de 32 GB, insa vei avea posibilitatea de a atasa si un card de memorie. In cee ace priveste acumulatorul telefonului, acesta este de 3000mAh, despre care cei de la HTC sustin faptul ca in mod normal ar trebui sa reziste aproximativ doua zile incarcat fara probleme.

Dispozitivul dispune si de un senzor de amprenta, difuzoare stereo si de alte specificatii tehnice remarcabile. Daca ai de gand sa cumperi telefonul pentru a face poze, atunci este important sa stii faptul ca, el dispune de o camera foto principala de 12 mega pixeli, in timp ce camera foto frontal este de doar 5 mega pixeli.

Display-ul de 5.2 inch al acestui terminal este insa destul de sensibil, asa ca nu va trebui sa uiti sa cumperi un geam protector din sticla pentru acesta, in cazul in care nu vrei ca in urma primului soc mecanic sa vizitezi un service de reparatii Htc.

Tot referitor la display-ul QHD al acestui terminal, trebuie mentionat faptul ca este luminos si ofera culori vii si naturale. Aceasta rezolutie QHD reprezinta un mare plus pentru acest model, fata de modelele precedente din aceiasi gama, scoase pe piata de catre producatorul din Taiwan.

Despre acest model se stie deja faptul ca este rezistent la stropirea cu apa, insa este foarte sensibil la scufundare, asa ca trebuie sa stii ca daca iti vei scapa telefonul intr-un vas cu apa, mai mult ca sigur vei vizita un service Htc.

Chiar si temperaturile scazute sau ridicate pot afecta buna functionare a telefonului, pentru ca la mai mult de -20 de grade, sau la mai mult de 60 de grade, terminalul nu va mai functiona la capacitate maxima.

Asadar, acestea ar fi doar cateva detalii prezentate foarte pe scurt despre modelul HTC 10, care orice ar spune lumea, este un telefon frumos, chiar foarte frumos as spune.

In ciuda faptului ca nu are un design mai frumos decat un Samsung Galaxy S7 sau Galaxy S8, totusi, spre deosebire de alte modele din aceiasi gama, modelul HTC 10 sta foarte bine din acest punct de vedere.

Asadar, in cazul in care ai de gand sa iti cumperi un astfel de telefon, cu siguranta se merita sa il cumperi, si mai mult ca sigur vei fi incantate de modul sau de functionare.

Be Sociable, Share!