Ce materiale sunt sigure pentru huse telefoane si carcase

Share Button

Fie ca preferati iOS sau Android, iPhone ori Samsung, un lucru este sigur: trebuie sa va protejati noua achizitie! Si primul lucru pe care il aveti de facut este sa va achizitionati o carcasa. Aici trebuie sa stiti ce tip de carcasa se potriveste telefonului tau.

Astfel, siliconul, plasticul si poliuretanul termoplastic prezinta atat avantaje cat si dezavantaje, insa pana la urma fiecare posesor de telefon alege ceea ce i se potriveste. Carcasele din silicon sunt foarte flexibile, usor de manevrat si maleabile fiind fabricate in functie de modelul telefonului.

Acest material ofera spatii pentru butoanele laterale si mufe, iar designul si materialul confera avantajul unei senzatii fine la atingere. Este un material anti aderenta, iar daca ne referim la proprietatile tehnice, carcasa de silicon ofera protectie la un eventual impact datorita elasticitatii si capacitatii de amortizare de care dispune.

De asemena exista si carcase waterproof. Siliconul are proprietati termostabile si prezinta o functionare eficienta in medii ridicate. In felul acesta il puteti lua cu voi la plaja fara sa va faceti probleme ca s-ar supraincalzi. Pe orice telefon se poate pune praf sau puf.

Oricata grija ati avea, acestea nu dispar ca prin minune. Gratie producatorilor de carcase si huse, exista pe husecool.ro carcase anti-dust care au rolul de a impiedica depunerea particulelor de orice fel. Si partea estetica este foarte importanta, avand in vedere ca aceasta atrage privirile prima data.

Aceste carcase din silicon sunt perfecte pentru persoanele care prefera un design simplu. Acestea sunt foarte flexibile, au o sensibilitate crescuta la atingere. Si le veti gasi in diferite culori, desene si marimi. Sunt insa si dezavantaje ale acestor carcase din silicon.

Acest material nu confera termoconductibilitate si protectie impotriva prafului la fel ca in cazul plasticului. Carcasele din plastic dur se potrivesc persoanelor care isi doresc accesorii personalizate, deoarece aduc varietate din punct de vedere al esteticului: o paleta larga in cazul caderilor de la distante mai mari. Cumparati o husa telefon care sa se potriveasca nevoilor voastre si mai ales care sa va protejeze in totalitate telefonul.

Ce este TPU?

Poliuretanul termoplastic (TPU) este un material care se foloseste in industrie si este foarte rezistent la temperaturi scazute; ii ofera duritate pentru rezistenta la impacte, dar si flexibilitate. Spre deosebire de plasticul dur, atat carcasele de silicon si TPU sunt extrem de usor de folosit.

TPU nu retine la fel de mult praf si puf ca in cazul celorlalte carcase. Fiind un material rigid, protejeaza foarte bine telefonul. Alegeti cu grija o husa telefon lg g5 dintr-un material rezistent pentru a va proteja telefonul.

De asemenea, si ecranului trebuie sa ii oferiti o protectie ridicata, deoarece este foarte sensibil si se zgarie foarte usor. Din neatentie, puteti scapa telefonul din buzunar si sa il distrugeti. Asadar, mai bine il protejati!

Be Sociable, Share!