Despre presoterapie

Share Button

Despre presoterapie
Indiferent de faptul ca discutam despre presoterapia realizata in centrele medicale sau in cabinetele de kinetoterapie, cu aparate presoterapie profesionale, sau ca discutam despre presoterapia realizata acasa cu un aparat presoterapie ieftin, trebuie precizat ca acest tratament poate oferi rezultate cu adevarat spectaculoase.

Spre presoterapie isi indreapta de regula atentia acele persoane care isi doresc neaparat sa aiba un corp perfect modelat, insa care nu prea au timpul necesar pentru a merge la sala de sport.

Deasemenea, se stie faptul ca alimentatia are un rol foarte important in ceea ce priveste un corp perfect modelat, asa ca de multe ori o alimentatie necorespunzatoare poate duce la cresterea in greutate, la aparitia celulitei sau la aparitia altor imperfectiuni.

Din fericire insa, atat persoanele care nu fac sport, cat si persoanele care nu au un stil de viata si un regim alimentar sanatos, pot opta oricand cu incredere pentru presoterapie, iar in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta putin despre presoterapie.

Ei bine, trebuie mentionat mai intai de toate faptul ca tratamentul cu presoterapie are la baza efectuarea unui masaj cu presiuni de aer comprimat, iar in acest fel se va realiza o activare a fiecarui punct ganglionar.

Nu trebuie sa uitam nici faptul ca prin tratamentul cu presoterapie se accelereaza eliminarea toxinelor din organism. Tot prin presoterapie se elimina si substantele reziduale prin intermediul cailor limfatice si urinare.

Totodata este important de precizat faptul ca exista un numar destul de mare de programe predefinite pentru tratarea anumitor probleme, precum drenajul limfatic, anticelulita, picioare obosite, drenaj limfatic, retentia de apa, activator circulatie, etc.

Un alt detaliu foarte important de precizat este acela ca tratamentul cu drenaj limfatic prin procedeul de presoterapie are drept rezultat intensificarea curentului limfatic de maxim 10 – 15 ori.

Tot referitor la presoterapie trebuie precizat si faptul ca aceasta ajuta foarte mult la detoxifierea organismului. Ei bine, detoxifierea organismului reprezinta primul si cel mai important pas care contribuie la slabirea eficienta si sanatoasa.

Se spune ca 80% dintre persoanele care se lupta cu kilogramele in plus au un sistem limfatic lenes. Acest lucru este dovedit de rezultatele mai multor studii efectuate, studii care arata cat de importanta este pentru organism detoxifierea. Tot aceste studii confirma faptul ca pentru a scadea in greutate este necesara detoxifierea organismului.

Asadar, dupa cum se poate observa, presoterapia este extrem de importanta pentru ca ea poate sa ajute organismul uman in foarte multe scopuri.

Ei bine, persoanele care isi doresc sa aiba un corp perfect, cel mai bine ar fi sa aiba un regim alimentar sanatos si ar fi indicat sa faca sport cat mai mult timp posibil. Pentru persoanele care nu pot sa faca sport, presoterapia poate sa reprezinte cea mai buna solutie dupa cum se poate observa, iar astfel si aceste persoane pot obtine corpul mult visat.

Partea buna este aceea ca presoterapia poate fi facuta chiar si acasa, acum cand se gasesc atat de multe aparate presoterapie care au preturi foarte atractive. Presoterapia se poate face si intr-un cabinet de kinetoterapie.

Be Sociable, Share!