De ce sa apelezi la o firma de curatenie dupa constructia sau renovarea casei?

Share Button

Visul de a construi o casa sau de a renova o proprietate aduce dupa sine nu doar beneficii, ci si un munte de responsabilitati si probleme care nu sufera amanare. Daca ti-ai vazut deja visul implinit si constructorii tocmai si-au strans uneltele si au plecat, probabil te afli in fata ultimei, dar celei mai obositoare misiuni: curatenia de dupa.

Nu-i asa ca dupa atata stres, ai lua o pauza, ai da o fuga undeva departe si ai reveni doar cand toate lucrurile se afla la locul lor si caminul tau e luna si bec? Ei bine, curatenia dupa constructor nu mai trebuie sa fie o corvoada pentru tine, ba din contra.

Atunci cand apelezi la serviciile unei firme de curatenie, poti linistit sa stai deoparte, in vreme ce casa ta capata un contur confortabil si stralucitor de curat. Majoritatea firmelor din aceasta bransa ofera si servicii specializate de curatenie atat la un domiciliu proaspat renovat, cat si dupa constructia caselor, firmelor, magazinelor sau chiar halelor industriale.

Firma analizeaza si masoara spatiul in cauza, stabileste un tarif si garanteaza calitatea lucrarilor. Printre serviciile de curatenie post-constructie, echipa de oameni instruiti in domeniu vor asigura: indepartarea resturilor de vopsea, ciment, var sau alte substante de pe toate suprafetele, spalarea geamurilor si pervazelor, curatarea si spalarea in profunzime a podelelor, gresiei, faiantei, aspirarea peretilor, curatarea prizelor, a instalatiilor electrice si a corpurilor de iluminat din locuinta, se vor asigura ca nu exista instalatii sanitare blocate si, la nevoie, le vor desfunda. Unele firme asigura chiar indepartarea deseurilor ramase in urma constructiei, scapandu-te astfel de problema depozitarii molozului sau gunoaielor.

La final, sub atenta supraveghere a unui coordonator, echipa de curatenie va realiza ultimele retusuri: curatarea si tratarea suprafetelor sensibile, cu ajutorul unor detergenti si solutii profesionale, dezinfectarea in detaliu a baii si bucatariei si inclusiv dezlipirea etichetelor de pe geamurile termopan sau de pe alte suprafete.

Acestea sunt doar cateva din beneficiile pe care le poti obtine atunci cand decizi sa alegi servicii de curatenie pentru casa ta.

In functie de tipul de contract stabilit in prealabil, firma poate include o multime de alte  servicii, pentru ca tu sa ai parte de o experienta completa si sa ramai, in final, cu o casa curata, aerisita, exact asa cum ai visat-o. Tot ce iti va ramane tie de facut este sa iti amenajezi spatiul dupa propriile gusturi si idei si sa te bucuri de noua ta locuinta.

Be Sociable, Share!