Cum se alege o baterie externa de telefon?

Share Button

In cazul in care bateria incepe sa aiba probleme, atunci cand cumparati un pachet de baterii pe care intentionati sa le utilizati pe un dispozitiv fara baterie in timp ce dispozitivul este in uz, este important ca bateria externa utilizata sa tina.

De exemplu, daca doriti un pachet de baterii care sa pastreze un iPad Air in uz in timp ce jucati un joc video cu grafica intensiva sau la folosirea  in alt mod a sistemului, veti avea nevoie, fara intrebari, de un acumulator cu 2.1A cu port de incarcare.

Pachetele cu porturile 1A pur si simplu nu vor putea tine pasul; veti activa o durata de viata a bateriei pe dispozitiv mai mare decat externa poate duce. De aceea se recomanda sa cumparati accesorii telefoane care sunt potrivite cerintelor.

Daca faceti cumparaturi numai pentru dvs., este bine sa cheltuiti mai putin si sa obtineti un dispozitiv cu un port unic sau un port 2.1A si 1A. Necesitatea de a oferi un flux continuu de energie atat la iPad cat si  alte dispozitive nu ar trebui asigurata de o singura baterie. Mai bine cheltuiti banii in plus pentru a obtine un pachet de baterii cu doua porturi de inalta 2A. Daca intentionati sa aveti energie si pentru jocuri multiplayer, puteti gasi chiar acumulatori cu porturi de 4 + 2.1A.

Avand in vedere ca nu costa mult mai mult  sa obtineti un pachet mai bun cu un port suplimentar sau doua, veti aparea ca un sot foarte bine pregatit sau partener de afaceri, daca aveti niste energie de impartit cu colegii de calatorie.

Deoarece piata externa a acumulatorilor este destul de saturata, multi producatori au inceput sa includa cateva extra pentru a atrage cumparatorii. Sfatul nostru este sa evitati sa fiti influentati de oferte cu exceptia cazului in care acestea va ofera o utilitate ridicata sau va economisiti bani.

De exemplu, daca pachetul pe care il analizati costa un dolar suplimentar si vine cu un cablu de incarcare iPad si ati planuit sa cumparati unul oricum, este o valoare buna. Daca costa mult mai mult si vine cu 12 adaptoare pentru prostiile pe care nici macar nu le detineti, atunci nu este o achizitie atat de buna.

Una dintre functiile noastre favorite este includerea pe mai multe baterii a unei lanterne LED. La prima vedere pare destul de ciudat, dar credem ca este destul de inteligent.

Utilizati acumulatori cel mai des atunci cand calatoriti si deoarece veti avea probabil pachetul de baterii in mana atunci cand le scoateti din geanta sau in din bagajele dvs. cautati cabluri si ce nu se afla intr-un cadru nefamiliar, aceasta explozie de lumina este mai mult decat la indemana. Atunci cand pachetul nostru exterior RAVPower este incarcat complet, de exemplu, lanterna LED este buna pentru o  perioada de 800+ ore de utilizare.

O alta caracteristica utila, cu o aplicatie mult mai practica decat o lanterna, este indicatorul luminos. Ambele modele de testare au inclus indicatoare LED care, atunci cand butonul principal de pe pachet a fost lovit, a afisat incarcarea ramasa intr-o simpla afisare incrementala (RAVPower folosit 4 LED-uri si Jackery ). Pe cele mai mici pachete de acumulatori, nu va multumiti cu nimic altceva decat cu un indicator de putere rezidual eficient.

Be Sociable, Share!