Cum se alege furnizorul de web hosting?

Share Button

Fie ca esti antreprenor si ai de gand sa creezi un website de prezentare pentru firma ta, sau ca esti o persoana care petrece foarte mult timp pe internet si te-ai decis sa iti creezi un blog personal, un lucru este cat se poate de clar.

Trebuie sa iti alegi un nume de domeniu pentru a putea exista in mediul online, si trebuie deasemenea sa gasesti un furnizor foarte bun de web hosting, pentru a beneficia de cele mai bune servicii de gazduire web.

Ai putea de exemplu sa iti indrepti atentia spre Gazduireenterprise.ro, pentru a gasi cele mai avantajoase pachete de gazduire web, si cu siguranta ai putea sa alegi sa beneficiezi de un pachet de web hosting de la aceasta firma.

Vei putea sa iti indrepti atentia si spre o alta firma care iti poate oferi astfel de servicii la preturi avantajoase, insa cel mai important ar fi sa cauti pe Google toate firmele de web hosting din Romania.

Atunci cand cauti insa web hosting, sa nu cauti niciodata folosind cuvinte cheie precum “cea mai buna gazduire web”, “cel mai bun web hosting” ci ar trebui sa cauti dupa cuvinte cheie precum “web hosting Romania”, sau “gazduire web Romania”.

Vei putea sa gasesti o multime de agentii, iar tu in functie de agentiile gasite, vei putea sa iti faci o parere si o lista, iar apoi vei putea sa te decizi.

Referitor la toate firmele pe care le poti gasi pe Google, este important sa efectuezi mai multe cautari pe internet, pe forumuri de specialitate, pentru a afla cat mai multe pareri pro si contra acestor firme.

Vei putea accesa forumuri in care se discuta despre web hosting, iar atunci vei putea sa gasesti foarte multe pareri ale clientilor sau ale fostilor clienti. In acest fel, fel, iti vei putea forma o parere despre majoritatea firmelor de profil de pe piata.

Odata ce iti vei forma si o parere despre furnizorii de web hosting, vei putea sa contactezi firma pe care o consideri cea mai potrivita pentru website-ul tau, si vei putea sa ceri o multime de informatii despre anumite aspecte.

Vei putea sa te informezi cu privire la versiunea PHP folosita pe servere si care trebuie sa fie minim 5.5.

Deasemenea, va trebui sa te informezi cu privire la numarul celorlalte site-uri gazduite, dar si cu privire la o multime de alte aspecte mai mult sau mai putin importante.

In momentul in care vei gasi hostingul pe care il consideri perfect, cu siguranta nu trebuie sa te grabesti si sa platesti inca din prima luna, pentru un an de zile sau pentru 2 ani. Nici macar pentru 6 luni sa nu te grabesti sa platesti.

Indicat ar fi sa platesti pentru o luna, doua, maxim pentru trei luni, pentru ca in aceasta perioada vei putea sa testezi web hostingul din toate punctele de vedere.

Acestea fiind spuse, atunci cand iti vei dori sa beneficiezi de servicii de web hosting, cu siguranta va fi nevoie sa tii cont de mai multe detalii importante, pentru a alege cea mai buna gazduire web.

Be Sociable, Share!