Ce beneficii poate avea o piscina gonflabila?

Share Button

Achizitionarea de piscine gonflabile este o modalitate excelenta si accesibila pentru a va bucura de vara fierbinte in curtea din spate. Cand vine vorba de piscine gonflabile, multi oameni cred ca sunt copii care joaca jucarii, acest lucru nu este corect.

Pe masura ce se dezvolta tehnologia gonflabila, bazinele gonflabile sunt din ce in ce mai durabile si mai diverse. Puteti vedea cu usurinta o piscina gonflabila mare in curtea cuiva, iar intreaga familie se afla in apa. Acest lucru a devenit acum o noua tendinta.

Mai ales in vara fierbinte, multe familii cumpara piscine mari gonflabile pentru toti membrii familiei, nu doar pentru copii. Comparativ cu piscinele traditionale, aceste piscine gonflabile mari ofera utilizatorilor multe beneficii.

Beneficiile piscinelor gonflabile includ:

1. Acestea sunt foarte accesibile. Multi oameni nu isi pot permite o piscina traditionala in pamant in curtea lor, dar fiecare familie isi poate permite cu usurinta o piscina gonflabila pentru adulti sau piscine pentru copii, deoarece acestea sunt mult mai mici si mult mai ieftine decat piscinele permanente.

2. Ele sunt foarte usor de configurat. O piscina gonflabila mare este ca si alte obiecte gonflabile uriase, ceea ce inseamna ca o puteti pompa usor cu un suflanta electrica. Unele piscine gonflabile ar putea avea nevoie sa fie pompate de mai multe ori datorita designului si datorita celor mai multe camere de aer. De asemenea, puteti usor sa o scoateti si sa o depozitati cand nu o utilizati.

3. Ele sunt foarte portabile. Este necesar sa amintim faptul ca piscinele de apa gonflabile pot fi folosite oriunde, in curte, pe plaja, pe malul lacului, pe terenul de campare etc. Luati-o in locul dvs. de petrecere daca doriti!

4. Cu siguranta o astfel de piscina este potrivita pentru spatiu mic pana la mediu. Puteti cumpara de exemplu o piscina mic in functie de spatiul dvs. si poate fi utilizata chiar si in interior. De exemplu, in cazul in care locuiti la bloc si aveti balcon inchis, puteti pune piscina in balcon, iar cei mici se pot scalda in piscina de dimineata pana seara.

5. Piscinele gonflabile, atat cele pentru adulti cat si cele pentru copii sunt usor de curatat dat fiind faptul ca sunt create din PVC neted si materiale din vinil, suprafata neporoasa poate fi usor de spalat de catre curatator. 

Ca orice alte produse de pe piata, aceste bazine gonflabile au si limitarile lor, includ:

1. adancime limitata. Limitate de material si de structura, piscinele gonflabile nu pot fi foarte adanci, deci nu pot fi ideale pentru cei care iubesc scufundarile. Acesta poate fi insa un mare avantaj, pentru ca daca piscinele gonflabile nu sunt adanci, atunci sansele ca micutii sa se inece sunt mult mai mici.

2. Unitate de filtrare insuficienta. Piscinele gonflabile mari sunt dotate cu pompe de apa sub presiune si sisteme de filtrare, ceea ce face aproape imposibila mentinerea apei clare si fara alge dupa cateva zile de utilizare. Este posibil sa trebuiasca sa schimbati apa sau sa folositi un produs chimic de curatare chimica.

3. Exista riscul de rupere si punctie. Desi piscinele gonflabile sunt fabricate din materiale durabile pentru a reduce riscul de perforare si de avarie, dar este inca un produs gonflabil, inevitabil cu riscul de rupere.

Piscine gonflabile sunt proiectate in diverse dimensiuni si forme, unele dintre ele avand si caracteristici suplimentare, cum ar fi sprinklerele si diapozitivele, pentru a le face mai distractive pentru copii. Achizitionarea unei piscine gonflabile in curtea din spate este o modalitate excelenta de a va permite intregii familii sa se bucure de inotul rece in timpul lunilor fierbinti de vara si fara cheltuieli foarte mari.

Be Sociable, Share!