Cadouri de Craciun la preturi accesibile

Share Button

Craciunul este cel mai minunat moment al anului, iar asta se stie, nefiind nimeni care sa poata sustine contrariul. Inconjurati de familie, prieteni, rasfatandu-va cu mancaruri delicioase, aceasta perioada este un adevarat rasfat pentru trup si suflet. Si pur si simplu nu pot uita sa mentionez cadourile.

Gasirea acelui dar perfect pentru o persoana iubita si remarcarea sentimentelor de apreciere si fericire resimtite atunci cand aceasta il deschide, trebuie sa fie unul dintre cele mai bune momente.

Dar, se intampla ca voi, fiind studenti, sa puteti crede ca un dar “perfect” este inafara gamei de preturi pe care voi avand un buget mai mic, vi le puteti permite. Nu va temeti insa, iata cateva idei de cadouri de Craciun ieftine dar perfecte pentru cei dragi voua.

  1. Globul cu plasma, este un obiect fascinant, interactiv si decorativ, reprezentand un cadou ideal potrivit pentru locuinta celor dragi. Sfera de plasma este o supeba demonstratie de tehnologie, in interiorul careia se poate vedea efectul curentului de inalta frecventa, care in urma atingerilor, isi schimba forma si culoarea. Sfera cu Plasma este perfecta pentru cei care detin baruri sau terase, avandu-va intotdeauna aproape de ei, chiar si la locul de munca.
  2. Tabloul 3D Pin Art, este un obiect care pune mereu creativitatea la incercare, si se preteaza perfect oricarui spatiu din casa. Ansamblul de pini este incadrat pe un cadru din plastic rezistent si odata creata imaginea 3D, se poate expune ca o mica piesa de arta 3D, care sa ii aminteasca intotdeauna de voi, celui drag.
  3. Jocurile interactive, vor fi intotdeauna o buna idee de cadou, antrenandu-i pe toti dragi voua in momente distractive, impartindu-va cele mai dragi clipe si creandu-va amintiri amuzante impreuna. Un astfel de joc, este Fibber Game, regulile jocului fiind extrem de simple, jocul reprezentand o reinterpretare a jocului clasic de carti, Trombon!
  4. Cana in forma de obiectiv foto datorita designului exterior, reprezinta un cadou excelent pentru iubitorii de cafea si pasionatii de fotografie, fiind un obiect unic si deosebit, perfect pentru a fi oferit de Craciun celor dragi, avand si un pret accesibil.
  5. Ceasul digital cu board pentru mesaje este un obiect care nu poate da niciodata gres atunci cand este oferit cadou. Avand un mesaj direct de la voi, cu siguranta, toti cei dragi se vor bucura de fiecare data cand il vor vedea, amintindu-si cu zambetul pe buze de voi. Negresit, acest cadou rapeste un zambet de la persoana iubita datorita mesajului scris de voi si afisat pe tablita iluminata.

Veti fi surprins de cat de multi oameni iubesc cadourile handmade. Nu trebuie sa fii cea mai creativa persoana, nu este nimic mai adevarat decat faptul ca, majoritatea oamenilor apreciaza timpul, gandul si efortul depus mult mai mult decat ar aprecia suma pe care ati cheltuit-o.

Uneori, gestul in sine si momentul in care vedem ca cel de langa noi a facut chiar si cel mai mic efort pentru a ne oferi un cadou de Craciun, este mult mai important decat ceea ce contine pachetul in sine. Faptul ca contam pentru cei din jur, si faptul ca acestia isi rapesc timp si cheltuie bani pentru a ne smulge un zambet este tot ceea ce conteaza la final.

Be Sociable, Share!