Ai nevoie de bani acum? Mergi la o casa de amanet

Share Button

Ai-nevoie-de-bani-acum-Mergi-la-o-casa-de-amanet
Costurile neasteptate apar intotdeauna: o anvelopa sparta, o reteta pentru o raceala brusca, o factura electrica crescuta – lista este nesfarsita. Bancile si imprumuturile traditionale sunt concepute in mod obisnuit pentru cheltuieli mari si investitii mari, pe termen lung, in timp ce un imprumut de amanet va oferi imediat bani in numerar, pe baza valorii elementelor pe care le detineti deja.

Daca aveti nevoie de bani in plus si aveti articole care se pot califica pentru un imprumut de amanet, vizitati oricare dintre locatiile brokerilor de amanet, unde asociatii calificati va asteapta sa va serveasca. Pentru amanet electronice, acceseaza Bestamanet.ro.

Imprumuturi prin amanet.

Mai jos este un exemplu despre cum functioneaza un imprumut de amanet: Emily are nevoie de niste bani in plus. Ea isi duce inelul intr-un magazin de bijuterii din SUA pentru a intreba despre un imprumut prin amanet.

Dupa ce a inspectat inelul, asociatul american al casei, ii ofera un imprumut de 50 de dolari pentru inel, pe o perioada de o luna. Emily este de acord si inelul ei este stocat intr-un loc sigur, pentru perioada de imprumut. In cateva minute, Emily paraseste magazinul cu banii in mana.

Dupa o luna, Emily are posibilitatea de a rambursa imprumutul cu dobanda (un total de 62,50 dolari) sau de a prelungi imprumutul cu o luna in plus. Procesul este rapid si usor.

Ca alternativa la un imprumut de amanet, brokerul american poate fi de acord sa achizitioneze un articol in mod direct ca o tranzactie de numerar unica. Daca detineti obiecte pe care nu le mai utilizati sau nu le puteti utiliza pentru a le tranzactiona in numerar.

Tranzactie legala sigura.

Brokerii de amanet americani sunt reglementati de Departamentul de Finante al Bancilor si al Consumatorilor – aceeasi institutie care reglementeaza bancile din Mississippi.

Pentru a vinde ceva unei case de amanet din SUA sau pentru a imprumuta bani dintr-o astfel de locatie, trebuie sa aveti mai intai un act de identificare corespunzator – o licenta de conducere eliberata de stat sau un act de identitate eliberat de stat.
·       un act de identitate cu fotografie (care poate fi un certificat militar sau pasaport)
·       un numar de securitate sociala
·       dovada datei nasterii
·       dovada adresei

Protejarea consumatorilor impotriva marfurilor furate.

Stiati ca exista legi care sa va protejeze, impotriva marfurilor furate? Actul de actiune pentru castigarea numelui de membru din 1993 ne obliga sa raportam tot ce vine prin usile noastre catre departamentele politiei locale. La casele de amanet din SUA, mergem un pas mai departe.

Raportam toate tranzactiile noastre la o resursa online utilizata de oficialii de aplicare a legii in fiecare stat, numita LEADSONLINE.com. In fiecare dimineata, casele din SUA incarca aceste informatii intr-o baza de date pe care numai legiuitorii le pot accesa. Daca aveti un element care a fost luat/furat de la dvs.

NU contactati magazinul local de amanet. Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa trimiteti un raport la politie si sa sperati ca elementul dvs. furat nu este vandut la o operatiune de cumparare a aurului, magazin de anticariat, magazin de bijuterii sau comerciant second-hand. Aceste business-uri NU fac rapoarte la autoritatile de aplicare a legii.

 

Be Sociable, Share!