Ce trebuie sa stiti despre cablul MFi Lightning?

Share Button

Ce trebuie sa stiti despre cablul MFi Lightning?
Exista un cablu de date inteligent denumit cablul MFi Lightning. Este un cablu iPhone de incarcare si de sincronizare extra rigid, un accesoriu perfect pentru gadgeturile cu conector Lightning. Poate avea o lungime de 100 sau 200 de cm pentru ca aceasta lungime va permite sa folositi dispozitivul in timp ce este la incarcat.

Cablul este slim si poti incarca gadgetul fara a-l scoate din husa de protectie. Functioneaza cu USB 2.0, astfel rata de transfer este foarte buna. Dispune de un led care este rosu in timpul incarcarii si albastru cand incarcarea s-a finalizat.

Sigla MFi provine de la Made for iPad, Made for iPhone este deci conceput pentru conectare in mod special la iPhone si iPad si certificat de producator sa indeplineasca standardele de performanta Apple. Acest cablu permite incarcarea iPhone-ului care foloseste conector Lightning cu o viteza mare de la un incarcator cu specificatii corecte, adica un incarcator original Apple si este compatibil cu versiunile curente si anterioare iOS. Componentele MFi sunt certificate Apple.

In continuare va oferim un exemplu de cablu MFi, si anume Procell Cablu MFi pentru iPhone 6 sau 5S Lightning alb. Este un accesoriu de calitate premium, compatibil nu doar cu iPhone 5 sau 6, dar si cu iPad 4, iPad Mini si iPad Air.  Acest cablu se poate folosi la incarcare si sincronizarea datelor de la PC sau laptop.

Are o mufa USB si o mufa lightning, iar culoarea este alba, lungimea fiind de aproximativ 1 m. Este confectionat dintr-un material impletit care asigura rezistenta mai mare, durata de viata fiind de pana la 3 ori mai mare decat in cablu obisnuit.

Ar trebui sa stiti ca exista un program MFi Apple Inc de licentiere pentru dezvoltatorii de hardware si software, care lucreaza cu Apple iDevices, adica cu iPhone, iPod si iPad. MFi este o prescurtare de la Made for iPod initial. Acest program acopera accesorii si conectori iDevice, dintre care amintim mufe pentru casti, conectorul Lightning, cabluri de incarcare si de sincronizare, etc.

Exista companiile acceptate in program care sunt testate pentru certificarea MFi si primesc dreptul de a afisa logo-uri pe produsele lor. Este foarte clar ca acest tip de cablu este un cablu special creat pentru iPhone-uri, deci se va potrivi cel mai bine la acest tip de smartphone. In consecinta, orice posesor de iPhone trebuie sa caute un cablu MFi, pentru ca este cel mai indicat, purtand chiar acest logo.

Verificati cand achizitionati cablul de date pentru iPhone sa aiba marca MFi si veti obtine exact tipul de cablu corespunzator care va ajuta la incarcarea sau sincronizarea de date cu cele mai bune rezultate. Cablul MFi este unul dintre cele mai solicitate de toti posesorii de iPhone care il ultima vreme sunt mult mai bine informati si fac cele mai bune achizitii de accesorii care ofera eficienta si rezistenta gadgeturilor lor.

Daca ati avut un alt tip de cablu pentru iPhone-ul dumneavoastra si acum folositi cablul MFi Lightning veti observa cu siguranta diferenta.

Be Sociable, Share!