Tunelul cu infrarosu

Share Button

Se stie faptul ca un salon de cosmetica sau o clinica de infrumusetare trebuie sa dispuna de cel putin un tunel cosmetic ieftin, care are mai multe beneficii pentru organism.

In cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta putin despre aceste tuneluri cosmetice cu infrarosu, pentru ca toata lumea sa aiba idee ce inseamna de fapt un astfel de tunel.

Mai intai de toate trebuie precizat ca atunci cand vine vorba de saunta, toate persoanele stiu ce este o sauna, iar aici discutam despre aburi, caldura dar si o senzatie de vis, imediat dupa sauna.

Exista in majoritatea oraselor centre SPA sau Wellness in care se poate face sauna, iar in functie de preferinte clientii pot opta pentru sauna umeda sau pentru sauna uscata.

Ei bine, daca lumea in general este familiarizata cu sauna normala, in cele ce urmeaza vom vedea care este modul de operare dar si care sunt avantajele saunei moderne, iar atunci cand discutam despre sauna moderna, discutam despre un tunel auto cu infrarosu.

Asadar, trebuie facuta precizarea ca obicei un astfel de tunel are forma unei mese/pat, si are un mod de functionare simplu. Ulterior aplicarii unui tratament, a infolierii, clientul trebuie sa fie asezat pe acest pat pentru a se putea bucura de minunile tehnologiei moderne.

Astfel, o sedinta normala de 40 de minute in tunelul cu infrarosu s-ar putea compara fara probleme cu o perioada de timp mult mai extinsa, pretrecuta in sauna normala. Se poate spune ca 40 de minute intr-un tunel cosmetic este echivalent cu 80 de minute intr-o sauna normala

Mai apoi dupa cele 40 de minute petrecute in tunel, are loc procedura de desfoliere a pacientului, dupa care acestuia ii este aplicata o crema puternica. aceast crema poate avea efect timp de 12 ore din momentul aplicarii.

Tunelul cu infrarosii mai este cunoscut si sub denumirea de tunelul fara celulita, datorita rezultatelor sale incredibile pe care le are in lupta impotriva celulitei. Radiatiile acestuia patrund pana la 6 cm dincolo de piele, iar astfel nodulii celulitici sunt distrusi, in timp ce grasimea acumulata se elimina.

Un astfel de tratament cu tunelul cosmetic nu produce o deshidratare a corpului, asa cum sunt tentate unele persoane sa creada, iar motivul este unul cat se poate de simplu, dat fiind faptul ca transpiratia nu este produsa din afara, ci din interior. Caldura nu se resimte la nivelul pielii, ci topirea grasimii vine chiar de sub piele si se elimina prin pori, afara din organism.

Nu doar grasimea se elimina datorita acestui tratament uimitor. Se pare ca din corpul pacientilor se elibereaza si alte substante daunatoare bunei functionari optime a intregului organism, iar aici discutam despre metale grele,toxine, reziduuri sau multe alte substante nocive care de foarte multe ori sunt responsabile si pentru incetinirea arderii grasimilor. Mai multe studiine arata ca aceasta este modalitate este cea mai eficienta la care putem apela cu totii.

Un asemenea tratament are rezultate spectaculoase, asa ca persoanele interesate ar trebui sa treaca pragul unui centru de infrumusetare pentru a urma un astfel de tratament.

Be Sociable, Share!