Tu ce motive ai pentru a-ti cumpara un iPhone?

Share Button

In momentul in care trebuie sa iti alegi un telefon mobil inteligent nou, pentru a-l inlocui pe cel vechi de care probabil ca te-ai plictisit, sau nu mai functioneaza la capacitate maxima, in mod evident iti vei indrepta atentia mai intai, doar asupra telefoanelor foarte performante de pe piata.

Ei bine, in cazul in care bugetul iti permite sa iti cumperi un astfel de dispozitiv, cu siguranta una din cele mai intelepte idei ar fi aceea de a opta pentru un model iPhone, scos pe piata de catre Apple, dar iti poti indrepta atentia si spre modelele celor de la Samsung, sau de ce nu asupra modelelor HTC, Sony, sau a altor producatori de top.

In cazul in care iti permiti si vrei un telefon mai special, atunci poti sa optezi pentru un model iPhone, pentru ca acesta este foarte diferit si foarte special, spre deosebire de modelele producatorilor amintiti anterior.

Trebuie mentionat pentru cei care nu stiu, faptul ca modelele iPhone vin cu sistemul de operare iOS instalat, in timp ce restul producatorilor amintiti, au ales sa instaleze pentru dispozitivele lor, sistemul de operare Android. Asadar, sistemul de operare diferit spre deosebire de cel al celorlalte modele, poate sa fie primul motiv pentru care iti poti indrepta atentia asupra modelelor iPhone.

Ceea ce trebuie sa stii insa, este faptul ca daca alegi un model iPhone, de exemplu un iPhone 6s, va fi nevoie sa iti cumperi de urgenta un geam protectie iPhone 6s, si o husa care sa iti protejeze dispozitivul in caz de impact. Husa poate sa protejeze si impotriva zgarieturilor, a prafului sau a murdaririi. Daca iti permiti, poti sa optezi chiar si pentru modelul iPhone 7, care este cel mai nou produs Apple.

Designul impecabil este iarasi un motiv intemeiat pentru care se merita sa iti cumperi un astfel de dispozitiv, asta daca stam sa tinem cont de faptul ca modelele iPhone, nu au umflaturi in zona camerei, sau in zona mufelor, precum au modelele altor producatori.

Tot referitor la design, trebuie mentionat faptul ca modelele iPhone sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, astfel ca se poate spune despre iPhone, ca este o mica bijuterie.

In ciuda faptului ca telefoanele care au cea mai performanta camera foto de pe piata, sunt cele din gama Sony Xperia, trebuie sa stii faptul ca si modelele iPhone au o camera foto incredibil de performanta, care realizeaza fotografii perfecte. Se pare ca si acesta poate sa fie unul din motivele care sa te convinga sa iti cumperi un astfel de model.

Cu siguranta cei care au telefoane cu sistemul de operare Android, isi descarca un program antivirus, pentru a le proteja dispozitivul, pe cand cei care au optat pentru un model iPhone, nu au nevoie de un astfel de program, datorita faptului ca Appstore este foarte bine optimizat, iar din acest motiv nu se vor gasi aplicatii virusate.

Chiar si calitatea display-ului poate sa fie un motiv pentru care se merita sa iti cumperi un astfel de dispozitiv, daca stai sa te gandesti la claritatea imaginilor pe care le vezi pe display.

Asadar, din ceea ce se vede, se pot gasi o multime de motive pentru care se merita sa iti cumperi un model iPhone.

Be Sociable, Share!