De ce se descarca rapid iPhone-ul?

Share Button

Se pare ca acum, cand telefoanele mobile inteligente sunt la mare cautare, in ciuda faptului ca inca nu a fost lansat pe piata telefonul perfect, si sunt sanse mari ca nici in viitorul apropiat el sa nu apara, totusi, noi vrem sa ne cumparam un telefon cat se poate de performant.

Si daca stam sa tinem cont de catre sarcini va avea un telefon, atunci este de inteles de ce avem nevoie de un telefon foarte performant. Ce trebuie insa mentionat in acest caz, este faptul ca un telefon foarte performant, mai mult ca sigur este si destul de scump.

Pentru cei care au o situatie financiara foarte buna, nu conteaza foarte mult acest aspect, insa sunt si unii care fac tot felul de sacrificii pentru a-si permite un telefon foarte bun.

In acest caz, mai mult ca sigur, un telefon care sa te multumeasca, va fi un model iPhone, al companiei Apple. In ciuda faptului ca vei cheltui o suma de bani destul de mare pentru a cumpara un astfel de dispozitiv, nu iti va parea rau, cand vei vedea de bine se comporta un dispozitiv al acestui brand.

Tot ce trebuie sa stii, si totodata sa faci, este sa iti protejezi dispozitivul, pentru ca in caz contrar va fi nevoie sa cauti un service iPhone ,unde sa trebuiasca sa il duci la reparat, si dupa cum bine se stie, reparatiile dispozitivelor comercializate de catre Apple, sunt destul de costisitoare.

Ei bine, dupa cum am mai spus, telefonul perfect nu exista, astfel ca sunt si utilizatori de iPhone care se plang de anumite aspecte.

O situatie neplacuta pentru anumiti utilizatori iPhone ar fi aceea in care bateria dispozitivului se descarca foarte rapid, insa daca ne gandim mai bine, aceasta problema apare la dispozitivele tuturor brandurilor.

In primul rand, pentru a evita descarcarea rapida a bateriei, nu trebuie sa ai deschise decat aplicatiile pe care le folosesti, pentru ca acestea consuma energie, iar aplicatiile pe care nu le folosesti, daca nu le inchizi, iti vor consuma din energia bateriei.

Functiile wifi si bluetooth ale dispozitivului trebuiesc activate doar in momentul in care le vei folosi, pentru ca si acestea consuma destul de multa energie, iar daca le vei lasa deschise, chiar daca nu vei utiliza dispozitivul, acesta se va descarca mai rapid.

Chiar si luminozitatea ecranului este un factor decisiv, care ajuta la descarcarea mai rapida a bateriei, astfel ca ar fi bine sa activezi functia de economisire a energiei, sau sa reduci luminozitatea ecranului.

Ei bine, atunci cand iti cumperi dispozitivul, trebuie sa stii ca o baterie trebuie incarcata la maxim inainte sa deschizi si sa folosesti telefonul. Un alt sfat foarte important pe care trebuie sa il urmezi, este acela de a nu lasa bateria dispozitivului sa se descarce de tot, sau daca se descarca, sa nu o lasi foarte mult timp descarcata.

Se spune ca telefonul trebuie sa il tii inchis in momentul incarcarii, insa acest lucru nu este adevarat, dar atunci cand iti este dispozitivul pus la incarcat, ar fi indicat sa il lasi sa se incarce, iar abia apoi sa incepi sa il folosesti din nou.

Be Sociable, Share!