Sfaturi pentru a organiza petrecerea perfecta

Share Button

Sfaturi pentru a organiza petrecerea perfecta
Pe langa animatori petreceri copii la o petrecere este necesara si o foarte buna organizare. Recomandarea noastra este sa incercati sa urmati pasii de mai jos pentru a avea succes.

Gazduirea unei petreceri speciale pentru copii poate parea un pic cam descurajanta si pare ca implica o munca destul de grea. Cu toate acestea, exista lucruri pe care le puteti face (chiar si lucruri mici!).

Una dintre cele mai mari probleme globale cu care ne confruntam astazi sunt deseurile si efectele pe care le au asupra lumii din jurul nostru.  Producem mai multe produse decat putem consuma cu o rata alarmanta si folosind resurse neregenerabile pentru a le face.

Deci, atunci cand vine vorba de petreceri pentru copii, ar trebui sa ne gandim mai atent la decoratiunile, pungile de cadouri si tacamurile pe care le folosim si chiar darurile pe care le oferim prietenilor si familiei. Este vorba de a fi constient si de a gandi dincolo de nevoile imediate.

Poate achizitionarea de produse fabricate manual sau cumpararea de la intreprinderile locale in loc de transport maritim pentru produse din strainatate, poate fi una dintre solutiile bune pentru o petrecere green.

De asemenea, trebuie sa decideti daca trebuie sa cumparati mai multe articole sau sa reutilizati si sa reciclati obiecte pe care le aveti deja.

Cand vine vorba de schimbarea modului in care te gandesti la petreceri pentru copii, incepeti cu pasi mici. Optiunile pe care le alegeti depind de timpul pe care il aveti la dispozitie si de locul in care veti organiza petrecerea.

Exista atat de multe invitatii de hartie de unde puteti alege in aceste zile, dar trebuie intr-adevar sa le trimiteti?

Va puteti orienta spre trimiterea de invitatii online sau folosind invitatii facute din hartie reciclata.

Unele tipuri de invitatie online va permit sa va creati propriile invitatii, sa le trimiteti prin e-mail invitatilor  si chiar sa gestionati confirmarile.

In ceea ce priveste decoratiunile esti limitat doar de imaginatia ta! Daca ai obiecte la domiciliu ramase de la petreceri anterioare, folositi-le in loc sa le aruncati.

Incercati sa reciclati si sa reutilizati decoratiile exterioare ale petrecerii in cazul in care este posibil.

De asemenea, unde puteti, evitati prea multe baloane, decoratiuni de plastic sau decoratiuni colorate de hartie si alegeti in schimb materiale sau produse pe care deja le aveti in casa. S-ar putea sa decorati doar o mica zona a salii de petrecere, si nu intregul loc.

Cand vine vorba de vesela si tacamuri, puteti cauta sa imprumutati articole de la prieteni si de familie, in loc sa cumparati mai multe. Ganditi-va daca aveti nevoie de farfurii si pahare din materiale colorate sau tematice, sau daca puteti vizita un magazin sh si sa luati in schimb niste farfurii si pahare reciclate sau vintage.

Puteti de asemenea sa luati in calcul utilizarea farfuriile de unica folosinta realizate din materiale reciclate sau biodegradabile. Puteti folosi chiar si borcane vechi de dulceata sau borcane de gem pentru a servii bauturi pentru copii.

Tuturor ne place sa oferim cadouri frumoase, dar de ce sa nu va faceti propriile cadouri sau sa cumparati cadouri de la un furnizor local.

Be Sociable, Share!