Ești barbat XXL? Iata ce haine trebuie sa eviti !

Share Button

Pentru o femeie XXL lucrurile stau destul de bine atunci cand vine vorba despre piesele vestimentare. Moda XXL este in floare si numarul magazinelor care ofera tot felul de piese vestimentare in acest sens este si el destul de mare.

Pentru barbati lucrurile sunt mai complicate, insa nu dramatice. Barbatii oricum nu fac foarte multe cumparaturi de haine, de unde si numarul mai mic de magazine sau de sectiuni destinate lor.

Totusi, orice barbat care este putin mai plin decat ar trebui sa fie poate sa gaseasca un magazin de haine XXL de unde sa isi poata cumpara cele mai interesante piese vestimentare. Optiuni sunt, insa ceea ce are nevoie este de cateva informatii utile referitor la modul in care trebuie sa se imbrace. Printre informatiile cele mai valoroase se numara cele legate de piesele vestimentare ce trebuie evitate.

Care sunt hainele pe care trebuie sa le eviti daca esti plinut?

1. Evita hainele cu marimi duse pana la extrem. Nu trebuie sa te ascunzi in tricouri uriase, in care ai putea sa inoti, insa nici sa alegi haine mult prea mulate pe corp. Este excelent daca gasesti haine care sa se potriveasca perfect pe marimea ta, in asa fel incat sa ascunda micile imperfectiuni ale corpului, insa sa nu dea un volum foarte mare.

2. Evita hainele voluminoase si groase. Acelasi motiv sta la baza acestui sfat: hainele voluminoase cresc volumul, iar tu fix acest lucru nu ti-l doresti.

3. Evita sacourile sport sau hainele care cad pe umeri. Efectul pe care il genereaza aceste haine este unul total neplacut: atrag atentia asupra zonei mediene. Cum barbatii se ingrasa cel mai adesea in zona mediana, scopul lor este de a distrage atentia de la aceasta.

4. Evita bluzele pe gat! Daca esti gras trebuie sa eviti pe cat posibil bluzele pe gat. In momentul in care le imbraci, iti vor oferi un look foarte compact si vor pune accent pe zonele tale mari. Bluzele care te avantajeaza cel mai mult sunt cele cu guler in forma de V. Acestea iti vor oferi o imagine placuta, lasandu-i pe cei din jurul tau sa creada ca esti mai inalt si mai subtire.

5. Nu purta camasi cu gulere foarte late. Acestea scot in evidenta rotunjumea fetei. Daca vrei sa porti camasi, cel mai bine este sa le alegi pe cele care au un guler stramt, cu extremitati ascutite.

Be Sociable, Share!