De ce reparatii de electrica auto profesionale puteti beneficia?

Share Button

In ultimele doua decenii, service-urile auto au devenit tot mai tehnologizate odata cu

evolutia industriei auto. Au aparut autoturisme extrem de performante, tot mai sofisticate, atat in ceea ce priveste partea de mecanica cat si in parte de electrica-electronica. Cele mai multe service-uri s-au adaptat la noile cerinte ale marilor producatori auto.

Unele service-uri se ocupa de partea de soft a autoturismelor, folosind interfete computerizate care realizeaza acest lucru. Cele mai multe dintre acestea sunt service-uri de incredere care realizeaza servisari de foarte buna calitate asupra softului unui autoturism.

Soft-auto.ro ofera numeroase servicii de calitate atat din punct de vedere al mecanicii auto cat si al partii electrice. Din lista serviciilor soft-auto.ro trebuie sa enumeram cateva extrem de importante de care se lovesc foarte multi posesori de autoturisme.

Diagnoza auto care se realizeaza asupra tuturor componentelor electronice ale autoturismelor. Anularile filtrelor de particule sau regenerarea acestora. Adaptari module auto si codari ale acestora.

Sincronizarea cheilor in urma schimbarii bateriei autoturismului dumneavoastra. In urma schimbarii bateriei sau din diferite motive pot aparea desincronizari ale cheilor cu calculatorul de inchidere centralizata.

La Soft-auto.ro se pot rezolva usor aceste probleme, in urma interventiei software asupra calculatorului de inchidere centralizata. Rescriere softuri la majoritatea marcilor cu soft original. Anulari imobilizator, daca aveti o masina care nu porneste, iar ledul rosu de imobilizare se aprinde intermitent la punerea contactului exista solutia pentru rezolvarea problemei prin anularea imobilizarii.

Anularea se face din calcuatorul de motor si dureaza cca. 30 de min. Soft auto.ro realizeaza reparatii pompe injectie si totodata reparatii pompe pe motorina electronice. De asemenea, se reconditioneaza orice tip de calculatoare de injectie pentru pompe de injectie.

Un alt serviciu important este cel pentru reparatiile calculatorului de airbag. Soft-auto.ro ofera numeroase reparatii sisteme de siguranta pasiva cum ar fi Airbag SRS, ABS, ESP, DSC, ASC, EBD, etc.

Service-ul pune la dispozitie si servicii de reparatii electrica auto. Acestea sunt foarte importante pentru clientii soft-auto.ro de aceea vom enumera cele mai importante dintre aceste servicii.

Diagnosticarea si identificarea problemelor de natura electrica, reprezinta unul din serviciile de parte electrica foarte solicitate de catre clientii soft-auto.ro. Un service important este cel de refaceri cablaje.

Reparatii alternatoare, bateria se descarca foarte des, existand numeroase probleme la incarcarea acesteia. Efectuarea reparatiilor alternatoarelor pentru absolut orice model, orice marca auto sau orice defectiune. Reparatiile electromotoarelor sunt foarte importante pentru clientii soft-auto.ro.

Daca electromotorul nu mai functioneaza, bateria nu mai poate fi activata, existand pericolul ca aceasta sa se strice si trebuind sa fie inlocuita odata cu electromotorul. Spre deosebire de acesta, bateria nu mai poate fi reparata, deci va trebui sa fie inlocuita.

Problemele aparute la electromotor pot fi rezolvate intr-un mod destul de profesionist si totodata ieftin. O alta reparatie electrica care este destul de usor de realizat de catre soft-auto.ro este reparatia stergatoarelor si a altor motoare electrice auto.

Toate aceste reparatii atat asupra partii mecanice, cat si asupra electricii si electronicii unui autoturism sunt realizate de o echipa de profesionisti la o calitate exceptionala.

Be Sociable, Share!