De ce Huawei P20 Lite nemultumeste utilizatorii?

Share Button

Foarte multe persoane care au cautat un smartphone la un raport calitate – pret atractiv, au ales sa isi indrepte atentia spre dispozitivele de la Huawei. Dintre toate acestea, modelul P20 Lite a fost printre cele mai cautate, atat datorita designului atractiv, cat si datorita specificatiilor tehnice.

Au existat totusi situatii in care persoanele care si-au cumparat un asemenea telefon, au ajuns rapid intr-un service gsm cu dispozitivul pentru ca aveau nevoie de o inlocuire display Huawei P20 Lite. Fireste, cele mai multe telefoane care au ajuns in service pentru inlocuire display Huawei P20 Lite aveau display-ul spart, pentru ca nu au avut aplicata folie de protectie pentru ecran, si nici nu au fost pastrate intr-o husa compatibila.

Alte astfel de smartphone-uri, chiar daca au fost echipate cu accesorii de protectie, au avut alte probleme, asa ca iata despre ce poate fi vorba:

Problema cu ecranul tactil / Ecranul care nu raspunde

Unele astfel de telefoane au avut probleme cu ecranul tactil de exemplu, care nu raspundea comenzilor. Cand dispozitivele Android dezvolta problema cu ecranul tactil, este intotdeauna o situatie dificila. Cand ecranul se opreste complet, nu exista aproape nimic din ceea ce puteti face, cu exceptia unei resetari dure cel putin.

Daca problema ecranului tactil este putin usoara, trebuie sa curatati ecranul pentru a va asigura ca praful, apa sau uleiul nu provoaca problema. Curatati si mainile. De asemenea, puteti sa va indreptati spre Setari> apoi la Asistenta inteligenta> controlul miscarii si sa transformati unele gesturi pe care le suspectati ca dezavantajeaza functia ecranului tactil.

Deconectati modul Glove daca este pornit. Daca ecranul este complet nereusit, incercati sa reporniti dispozitivul pentru a vedea daca acesta va ajuta. Ca o ultima solutie, resetati din fabrica dispozitivul dvs.: functioneaza cel mai des. In cazul in care problema persista, atunci cel mai probabil este nevoie de o inlocuire touchscreen Huawei P20 Lite.

Problema de supraincalzire

Temperatura prea ridicata poate deteriora telefonul in mai multe moduri. Supraincalzirea nu este, normala, dar nu este neobisnuit ca dispozitivele Android sa se supraincalzeasca din cand in cand.

Daca aveti o problema de supraincalzire cu Huawei P20, P20 Lite sau P20 Pro, exista putine lucruri pe care le puteti face. Pentru inceput, opriti utilizarea dispozitivului in timp ce acesta este tinut la incarcat sau cand jucati jocuri atat de mult timp sau descarcati mai multe fisiere simultan.

De asemenea, asigurati-va ca inchideti aplicatiile de fundal si dezactivati orice caracteristica sau aplicatie pe care nu o utilizati la un moment dat. Exista situatii in care problema este cauzata de aplicatii necinstite. Dezinstalati aplicatiile recent instalate si vedeti daca acest lucru va ajuta.

Asadar, acestea pot fi situatii deranjante pentru utilizatorii de Huawei P20 Lite. Fireste, ei se mai pot confrunta cu probleme legate de descarcarea bateriei sau probleme legate de conexiunea wifi, insa de regula cu aceste probleme se confrunta cele mai multe telefoane cu Android, asa ca nu exista motive de ingrijorare, iar cei care au nevoie de un smartphone, isi pot alege acest model.

Be Sociable, Share!