Cum poate fi marita durata de viata a bateriei de iPhone 8?

Share Button

Durata de viata a bateriei este una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta astazi toti producatorii de smartphone-uri. Cerinta utilizatorului de astazi este un dispozitiv de mare putere, cu multe caracteristici, fara a afecta durata de viata a bateriei. Acest lucru face ca producatorii sa se confrunte cu cea mai mare agitatie. Atunci cand telefoanele includ cu succes multe functii, aceasta vor afecta cu siguranta durata bateriei, care se va descarca mult mai rapid.

Chiar si Apple se confrunta cu o asemenea problema, astfel ca multi utilizatori ajung de exemplu in service pentru o inlocuire acumulator iPhone 8, in conditiile in care bateria originala rezista foarte putin timp incarcata.

iPhone 8 plus este sigur un dispozitiv mai bun decat cele vechi. Procesorul si camera foto complet noua, fac dispozitivul sa fie unul cu adevarat cool.

Pentru a preveni inlocuirea acumulatorului, veti putea descoperi in continuare cateva sfaturi care va pot ajuta sa pastrati dispozitivul iPhone 8 mai mult timp incarcat.

Mentineti dispozitivul actualizat

Daca se confrunta cu o problema serioasa a bateriei dupa o actualizare, exista o mare probabilitate ca Apple sa rectifice aceasta cu o noua actualizare. Acest lucru s-a intamplat de nenumarate ori, iar actualizarea dispozitivului este elementul de baza pe care il puteti mentine ridicat procentul de baterie. Pasii pentru verificarea actualizarilor de pe iPhone 8 sunt:

  • Deschide setarile.
  • Atingeti general.
  • Atingeti actualizarea software.
  • Daca exista, atingeti descarcarea si instalarea.

Reduceti luminozitatea si mentineti luminozitatea automata activata

Singurul lucru care descarca bateria in standby este luminozitatea ecranului. Exista persoane care aprind ecranul chiar si in conditii intunecate, care sunt cu adevarat nedorite. Asa ca iata care sunt pasii necesari pentru a activa luminozitatea automata pe iPhone 8:

  • Deschide setarile;
  • Atingeti afisajul si luminozitatea;
  • Activati luminozitatea automata;
  • Puteti oricand sa creati centrul de control pentru a modifica nivelul de luminozitate.

Activati modul de consum redus

Modul de putere scazuta atunci cand este activat va reduce orice setari nedorite care vor mentine durata de viata a bateriei. Este intotdeauna o idee buna sa activati modul de consum redus daca nu veti putea conecta dispozitivul mult timp. Pasii pentru a activa modul de consum redus sunt:

  • Mariti centrul de control prin glisare.
  • Faceti clic pe pictograma bateriei pentru a o face galbena.

Dezactivati serviciile de localizare, Bluetooth sau datele mobile

Aceste functii sunt deosebit de importante, insa cu siguranta ele consuma multe resurse. De exemplu, wifi si datele mobile sunt utile pentru a naviga pe internet, insa ele descarca foarte repede bateria telefoanelor, motiv datorita caruia aceste functii ar fi ideal sa fie pornite doar atunci cand sunt folosite.

Asadar, dupa cum se poate vedea, se pot efectua diferite trucuri care pot ajuta bateria iPhone 8 sa reziste cat mai mult timp incarcata. Aceasta nu poate fi decat o veste buna in conditiile in care foarte multi dintre utilizatorii de iPhone 8 sunt dezamagiti de faptul ca bateria dispozitivului lor se descarca atat de rapid. In plus,

Be Sociable, Share!