Cele mai cautate piese de schimb pentru telefoane

Share Button

Cele mai cautate piese de schimb pentru telefoaneUtilizatorii de smartphone, isi vor indrepta de fiecare data atentia, atunci cand vor avea nevoie de un smartphone nou, spre dispozitivele foarte performante de pe piata, datorita faptului ca acestea sunt capabile sa functioneze tot timpul la capacitate maxima.

De regula, aceste telefoane foarte performante sunt comercializate de catre producatorii de top de pe piata. Noi, utilizatorii este evident faptul ca ne vom indrepta atentia numai asupra acestor telefoane, insa chiar si acestea pot intampina tot felul de probleme.

In momentul in care iti cumperi un smartphone, pe langa brandul pe care il indragesti, trebuie sa tii cont si de preturile accesoriilor telefonului respectiv, dar trebuie sa te informezi si referitor la preturi pentru piese telefoane.

Este foarte important sa tii cont de acest aspect, pentru ca telefoanele mobile din zilele noastre nu mai sunt atat de rezistente precum erau cele din trecut, si se pot defecta fix atunci cand nu te astepti.

De foarte multe ori, utilizatorii sunt neglijenti si nu isi echipeaza telefonul cu accesoriile de protectie, iar acesta ar fi primul motiv pentru care telefonul poate suferi anumite defectiuni.

In cazul in care un dispozitiv nu are aplicat un geam de protectie pentru ecran, in urma primului soc mecanic, sansele ca display-ul sa se sparga sau sa se crape sunt foarte mari.

Dealtfel, cele mai multe telefoane mobile inteligente care ajung intr-un service gsm, indiferent ca vorbim despre modelele foarte performante sau despre cele mai putin performante, au nevoie de un display nou, pentru ca display-ul original s-a spart.

O alta piesa foarte cautata pentru telefon este touchscreen-ul. Aceasta piesa se poate defecta strict din cauza neglijentei utilizatorului, in cazul in care telefonul sufera un soc mecanic. Atunci este evident faptul ca touchscreen-ul se sparge.

Sunt insa si situatii in care telefonul fiind foarte intens utilizat, touchscreen-ul nu mai raspunde la comenzi, sau raspunde cu intarziere datorita uzurii.

O inlocuire touchscreen este ceva firesc in zilele noastre, si nici nu costa mult, si cu siguranta nici pretul piesei nu este unul mare, asa ca daca ai nevoie de un touchscreen nou, nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Au fost depistate mai multe cazuri in care telefoanele nu receptionau semnal gsm in ciuda faptului ca erau asezate intr-o zona in care se receptioneaza un semnal foarte bun. Utilizatorii trebuie sa se asigure mai intai daca problema este cauzata de cartela, sau daca este o problema a telefonului.

In situatia in care cartela este perfect functionala, atunci cel mai probabil dispozitivul are nevoie de o antenna semnal noua.

Alte telefoane au o problema in ceea ce priveste autonomia bateriei, pentru ca nu rezista incarcate. Cand vorbim despre smartphone, este evident faptul ca acestea se vor descarca repede, insa totusi, trebuie sa reziste incarcate minim o zi.

In situatia in care un smartphone nu rezista nici macar o zi incarcat, atunci este evident faptul ca fie bateria este defecta, iar telefonul are nevoie de o baterie noua, fie dispozitivul are o alta problema, insa doar expertii de la service pot sa ne lamureasca in aceasta privinta.

 

Be Sociable, Share!