Ce trebuie sa stii despre performantele smartphone-ului Nokia Lumia 625

Share Button

Ce trebuie sa stii despre performantele smartphone-ului Nokia Lumia 625Tehnologia smartphone-urilor a devenit tot mai accesibila tuturor utilizatorilor.

Telefonul Nokia Lumia 625 reprezinta un dispozitiv cu conexiune 4G, una tot mai dorita de pasionatii de tehnologie, care a devenit accesibila tuturor celor care vor sa fie in pas cu tendintele in domeniu.

Repararea unor telefoane Nokia este mai usoara acum prin cumpararea unui touchscreen Nokia Lumia 625 si inlocuirea celui care nu mai functioneaza asa cum trebuie.

Cu un nou touchscreen Nokia Lumia 625 orice telefon poate deveni ca la inceput, asa cum era cand a fost achizitionat. Se pare ca telefoanele cu Windows 8, produse acum de cei de la Microsoft, devin tot mai accesibile ca pret utilizatorilor, in incercarea companiei de a atrage un numar cat mai mare de clienti catre aceste dispozitive.

Acest telefon imprumuta unele caracteristici de design de la modelul Nokia Lumia 620, insa vine cu unele noutati fata de acesta. Grosimea lui este de doar 9,2 mm, iar partea din spate este conceputa pentru a fi cat mai ergonomica.

Unor utilizatori li se pare mai usoara navigarea prin optiunile programului de operare Windows 8 in comparatie cu mai popularul Android. Suita de aplicatii denumite generic HERE ofera utilizatorului acces la harti si navigarea GPS.

Windows 8 este foarte bun si la capitolul includerii unor aplicatii provenite din alte surse. Cei care petrec mult timp pe retele de socializare precum Facebook si Twitter au motive de multumire. Un mare avantaj al acestui telefon este dat de aplicatiile la care poti avea acces cu ajutorul lui, ele fiind particularizate pentru acest sistem de operare, dar nefiind la fel de numeroase ca acelea destinate sistemului de operare Android. Ele sunt foarte diversificate si se dovedesc utile pentru numeroase utilizari ale telefonului Nokia Lumia 625.

Altele, insa, nu se dovedesc cele mai inspirate. Asa este, de exemplu, cazul aplicatiei YouTube, ea nefiind altceva decat un link catre site-ul YouTube destinat dispozitivelor mobile. Desi procesorul lui este unul puternic, jocurile la care utilizatorul are acces nu sunt chiar foarte multe.

In privinta camerei lui foto, aceasta face fotografii bune atunci cand luminozitatea este buna. Ea este usor de utilizat, iar cu o apasare pe ecran, asupra subiectului fotografiei se realizeaza focalizarea, ea fiind urmata de fotografierea propriu-zisa.

Ceea ce aduce nou Nokia Lumia 625 in aceasta privinta este faptul ca telefonul foloseste si flash-ul LED pentru a focaliza mai bine pe imagine in cazul in care luminozitatea mediului este prea mica. Nu toate telefoanele se pot lauda cu o asemenea performanta. Aplicatia SmartCam te ajuta sa alegi cea mai buna ipostaza a celor care apar in fotografiile facute de tine. In plus, cu ajutorul ei pot fi inlaturate din fotografii anumite obiecte pe care nu le doresti acolo.

Cei care doresc sa realizeze fotografii in modul HDR vor fi dezamagiti, insa. In schimb, calitatea sunetului este destul de buna, iar atunci cand vorbesti la telefon un al doilea microfon te ajuta prin eliminarea zgomotului de fundal. Utilizatorii care petrec mult timp cu telefonul in reteaua 4G vor fi nevoiti sa il incarce zilnic, insa, in caz contrar, autonomia oferita de bateria lui este mai mare.

Be Sociable, Share!