Ce specificatii va avea iPhone 7 – stiri concrete si zvonuri de pe net

Share Button

Deoarece iPhone 7 este foarte probabil sa apara cu noul sistem de operare de la Apple si anume iOS 10, probabil va primi si un upgrade al procesorului, al memoriei si al vitezei chipset-ului video, pentru a putea rula fara probleme acest sistem.

Daca esti interesat de reparatii iPhone in Bucuresti, intra pe ServiceGsm.ro!

Noul procesor se va numi A10 si va avea cu siguranta mai multa putere, desi nimeni nu stie in momentul de fata pe ce proces de fabricatie va fi realizat si cat va fi folosit (cat la suta) de sistemul de operare.

In momentul de fata, nu putem stii exact nici ce fel de acumulator va folosi noul iPhone 7, dar cel putin stim ca in iOS 9 exista deja un “low power mode”, ce ajuta bateria sa tina mai mult timp. Ne asteptam ca aceasta facilitate sa existe si pe iOS 10.

Potrivit site-ului coreean ETNews, cei de la Apple se afla in momentul de fata in discutii cu rivala Samsung, pentru furnizarea unor display-uri de tip OLED, ce vor fi folosite pe noul iPhone. Aceasta schimbare este una majora si va face trecerea brusca de la ecranele LCD, la cea mai noua tehnologie OLED si display-uri de o calitate superioara.

Ecranele smartphone-urilor de la Apple, vor avea fara doar si poate, specificatii mult mai bune, constand in contrast mai accentuat, luminozitate imbunatatita si unghiuri de vizualizare aproape perfecte.

De asemenea, reproducerea culorilor, va fi mult mai buna. Totusi, aceste ecrane de mare fidelitate, ar putea sa consume mai mult bateria, decat o faceau cele vechi, cu tehnologie LCD.

Un alt zvon, de data aceasta venit de pe un website din Italia, sugereaza ca iPhone 7 Plus, ce va fi lansat putin dupa iPhone 7 simplu si tot in luna Septembrie, va avea capacitatea de stocare de 256 de gb.

Aceasta capacitate ar dubla practic nivelul capacitatilor de stocare mai vechi, situandu-se la nivelul unui Macbook Air si ar face din iPhone 7 Plus, smartphone-ul cu cea mai mare capacitate de stocare de pe piata.

Website-ul respectiv pune la dispozitie si cateva poze “furate” ale cip-ului de memorie pentru stocare, folosit pe iPhone 7, acesta fiind de tip Sandisk Nand. Apple foloseste de mult cip-uri de memorie flash de la firma Sandisk, acestea fiind prezente deja pe modelele de iPhone mai vechi, inclusiv iPhone 5, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, asa ca nu ne-ar surprinde cu nimic sa le vedem si pe seria iPhone 7.

Camera foto.

O presupusa fotografie a unui iPhone 7, ce se poate gasi pe website-ul chinezesc Bastille Post, sporeste zvonurile cu privire la camera noului smartphone si la faptul ca aceasta ar putea fi una de tip dual-lens.

Poza prezentata pe site, arata o camera foto incastrata intr-un invelis de plastic tip pastila, diferit fata de cele 2 invelisuri circulare separate, care ar fi sugerat o camera de tip dual-lens.

Cu toate astea, toate aceste informatii nu sunt unele sigure, Apple ar putea produce chiar mai multe modele, unele cu camera foto dual lens, iar altele cu senzor normal, singular.

Be Sociable, Share!