Ce avantaje prezinta display-ul la HTC Desire 500?

Share Button

Ce avantaje prezinta display-ul la HTC Desire 500?HTC Desire a reprezentat multa vreme un simbol al gamei midrange a companiei. Cu oferte variind de la telefoane midrangers foarte capabile, punerea pe piata a unui smartphone din gama Desire a fost in mare parte o afacere de succes.

Desire 500 este cea mai recenta incercare a HTC de a alege calea de mijloc intre caracteristici si pret, iar modelul acesta este echivalentul modern al lui HTC Desire X, iar daca privim lucrurile dintr-o alta perspectiva, am putea spune ca este alternativa mai accesibila a lui Desire 600 dual SIM. Acestea fiind spuse, ceea cu ce avem de a face este un model HTC Desire 500 cu un singur SIM, dar  trebuie sa mentionam ca exista si o varianta dual SIM, de asemenea.

HTC Desire 500 este construit in jurul unui ecran tactil capacitiv de 4,3 inch, cu afisare la o rezolutie WVGA (800 x 480 pixeli). Densitatea pixelilor se situeaza undeva la aproximativ 217 ppi, care este acceptabil pentru un midranger. Display-ul este, de obicei, o componenta emblematica pentru HTC Desire iar touchscreen-ul 500 pare ca este o oferta rezonabila.

Cu siguranta, exista deja, mai multe ecrane 720p in gama medie, dar Desire 500 trebuie sa se descurce cu o rezolutie mai mica decat rezolutia HD. Lasand rezolutia deoparte, display-ul Desire 500 are unghiuri de vizualizare excelente, existand doar un contrast minor atunci cand este privit dintr-un anumit unghi, iar culorile sunt si ele destul de bune.

Luminozitatea, contrastul si claritatea sunt toate bune, foarte bune, de fapt, dar incep sa piarda din “stralucire” in comparație cu alte dispozitive. Intr-adevar, culorile par putin “spalacite” si nu sunt la fel de saturate, de exemplu, ca cele afisate de display-ul HTC One mini, dar in ansamlu,  arata foarte bine.

Cand vine vorba de lizibilitate la lumina soarelui, Desire 500 depaseste media. Desi nu e la fel de bun ca unele display-uri din oferte premium, ecranul tot va fi mai vizibil, in medii moderat luminoase. Din punct de vedere practic, ecranul sau cu unghiuri de vizualizare bune, este destul de usor de utilizat afara, chiar si in conditii de luminozitate mai mare.

Datorita acestui fapt, Desire 500 poate fi un telefon potrivit pentru utilizatorii a caror activitati se desfasoara cu precadere in spatii si medii deschise unde de multe ori lumina naturala creaza probleme la vizualizare. Cum am mentionat mai sus, nu este  si cazul display-ului cu touchscreen Htc Desire 500.

Dar, indiferent cat suntem de atenti cu telefonul nostru mobil, utilizarea acestuia in medii ce presupun anumite grade de risc, accidente tot se intampla. Un display HTC Desire este acolo pentru a ajuta la corectarea rezultatelor acestor intamplari nefericite.  Cate o cadere usoara ici colo ar putea fi motivul pentru care ecranul sa nu mai arate ca nou, dar aceasta nu trebuie sa devina o problema.

Un ecran de rezerva este solutia ideala pentru a inlocui cu usurinta ecranul anterior deterioarat si a face telefonul dvs mobil sa arate ca nou. Optiunile insa, variaza de la versiunile originale de la producator la cele compatibile, toate fiind disponibile mai ales, online.

Asadar ar fi un lucru bun sa va protejati  telefonul impotriva micilor accidente ale vieții, cu un display cu touchscreen Htc Desire 500 de rezerva original pe care il gasiti chair aici: www.magazingsm.ro.

Be Sociable, Share!