Care sunt primele aplicatii pe care le puteti incerca pe un iPhone 7

Share Button

aplicatii pe care le puteti incerca pe un iPhone 7
Cei de la Apple au lansat de curand noul lor device, iPhone 7, impreuna cu sistemul de operare iOS 10, ce reprezinta un upgrade major fata de vechiul sistem. Cauti cel mai bun service iPhone Bucuresti? Intra pe ServiceGsm.ro.

Asadar, ce moment ar fi mai bun decat acesta, pentru a descarca aplicatii noi, pentru a pune la incercare hardware-ul si noul sistem? Cu un singur update, sistemul de mesagerie al Apple si anume iMessage, a primit un boost considerabil.

Acum poti folosi stickere in anumite conversatii, dar si desene interactive sau diferite animatii. Sistemul de messaging a primit de asemenea propriul App Store, pentru descarcarea sticker-elor sau a anumitor jocuri.

Una dintre cele mai bune aplicatii pentru stickere este Star Wars Stickers, de la Disney. Aplicatia costa doar 2 dolari si pune la dispozitie imagini dragute, gif-uri animate, desene ale unor caractere din franciza “Star Wars”, inclusiv cele care ii reprezinta pe BB-8, Obi-Wan Kenobi sau C-3PO.

Poti trimite stickere si ca imagini stand-alone sau poti executa drop pe acestea, in cadrul mesajelor sau pozelor. Poti adauga aceste stickere la selfie-uri si le poti trimite prin iMessage. Un alt pack (pachet) foarte folositor din cadrul acestei aplicatii este Pac-Man, ce adauga o experienta mai “retro” in cadrul sistemului de mesagerie al Apple.

O alta aplicatie foarte interesanta si care costa doar 1 dolar, este Grammar Snob. Aceasta permite editarea mesajelor text, pentru a corecta gramatica acestora.

Sticker Pals este o aplicatie gratuita, este o optiune mai “contemporana” am putea spune, incluzand sute de efecte speciale si caractere animate, precum si un feature foarte util, ce permite trimiterea sticker-elor catre prieteni, pentru ca acestia sa le poata folosi si ei, in mesajele lor.

O noutate foarte interesanta, o reprezinta posibilitatea de a juca diferite joculete, chiar din aplicatia iMessage, lucru care nu era posibil inainte. Jocurile sunt unele clasice, ca de exemplu World With Friends – care este si free, existand posibilitatea de a inititaliza chat cu prietenii in timpul jocului, un lucru pe care utilizatorii il doreau de ceva vreme.
iMessage contine si un joc de sah – Chess42, care este gratuit si poate fi jucat din cadrul aplicatiei de mesagerie, imediat dupa lansarea acesteia.

Exista o gramada de aplicatii utilitare ce pot face din sistemul de mesagerie iMessage, un sistem foarte puternic.

De exemplu, Doodle Schedule Maker, permite utilizatorilor sa foloseasca un sistem de voting (votare) in cadrul mesajelor – acesta fiind perfect pentru a stabili ora ideala pentru o intalnire intre prieteni sau participarea la o conferinta importanta, in asa fel incat toti sa poata ajunge la timp. De asemenea, Doodle Schedule Maker este si ea o aplicatie gratuita, un lucru binevenit daca stam sa ne gandim ca este atat de folositoare.

Atunci cand ai nevoie sa imparti costurile pentru nota de plata de la un restaurant de exemplu, incearca aplicatia Circle Pay, un sistem digital de money-transfer, ce permite utilizatorilor sa trimita bani reali (dolari, euro) sau monezi digitale tip Bitcoin, prin iMessage.

Be Sociable, Share!